7 pravljičnih razlogov, zakaj nekomu podariti Beauty Box

Objavljamo še drugo pismo, ki smo ga prejeli na hello@beautybox.si od drage Maje, naše naročnice in zdaj že lahko povemo, da tudi čudovite prijateljice. Hvala, Maja 🙂

Tokrat vam pišem, ker sem prišla do noro dobrih idej oziroma razlogov, zakaj bi nekdo lahko dekletu, ki ga nadvse ceni, podaril Beauty Box. V nadaljevanju vam razkrivam prav vse razloge. Vesela pa bom, če se boš na moje pismo odzvala tudi ti in napisala še kak dodaten razlog, ki bo morda celo prekašal katerega od mojih. Naj bo to izziv za začetek. 🙂

No, pa nadaljujmo …

Če se navežem na moje prvo pismo, ki sem ga poslala odgovornim na hello@beautybox.si, naj najprej omenim, da se mi je prva misel, zakaj bi lahko nekemu dekletu nekdo podaril prelepo škatlo z neverjetno bogato vsebino, porodila, ko sem pred seboj zagledala škatlo, v kateri so bili skriti izdelki. V resnici do zadnjega trenutka pred odprtjem nisem vedela, kaj je notri. Ta občutek, da veš, da boš dobil nekaj, kar te bo zagotovo navdušilo, pa ne veš kaj, je nepopisno lep. Gre za svojevrstno presenečenje, ki ga ne doživiš prav vsak dan. In to je hkrati tudi prvi razlog, ki sem ga uvrstila v finale:

1. Nepopisno dober občutek pred odprtjem škatle

Večina od predstavnic nežnejšega spola, ki da kaj nase, uporablja številne izdelke, ki se navezujejo na kozmetiko. Večinoma posegajo po nekoliko bolj ugodnih izdelkih, saj si dražjih izdelkov ne morejo vedno privoščiti. Ugotovila sem, da je Beauty Box škatla, v kateri se skrivajo kakovostni izdelki, kljub temu da je cena škatle nadvse ugodna. In to je 2. finalni razlog, zakaj podariti Beauty Box:

2. Poceni in kakovostni izdelki v lično zapakirani embalaži

Sama vem, da bom osebi, ki jo imam rada, jo obožujem ter ji privoščim vse dobro, ob njenem rojstnem dnevu ali drugi podobni priliki ali pa kar tako, podarila nekaj, kar je posebno, lepo, novo, nekaj, kar ni vsakdanje ter podobno. Vsekakor me to asociira na Beauty Box. Pravljični razlog za Beauty Box številka 3 je torej:

3. Posebno, lepo, novo, uporabno in nevsakdanje darilo

Za navdušenke nad kozmetičnimi izdelki velja pravilo, da nikoli nimajo dovolj. To se sliši nekoliko slabšalno, toda ne v tem kontekstu. Vedno, znova in spet se zanimajo za nove stvari s področja kozmetike. Vesele so prav vsakega izdelka, četudi ga morda že imajo. Z veseljem ga bodo sprejele, se z njim pohvalile in ga kaj hitro tudi uporabile.

4. Za vsako navdušenko nad kozmetičnimi izdelki

Beauty box je več kot le darilo. Je priložnost, da o določenem izdelku izveš kaj več. V lično zapakirani embalaži te pričaka pismo, ki ti vsak izdelek predstavi do potankosti, prav tako njegovo uporabo. Poleg pisma v njej dobiš številne lepe misli in še kaj.

5. Beauty Box je več kot le darilo.

Roza škatlo s cvetličnimi motivi sem postavila na posebno mesto, ki omogoča, da lahko škatlo opazijo prav vsi. Le malo oseb me ni vprašalo, kaj je v njej. In tudi to predstavlja svojevrsten čar.

6. Za spodbujanje radovednosti … 🙂

V roza škatli nekaterih izdelkov ni več. Zakaj? Ker sem jih že skoraj vse porabila. Vichy krema me je celo tako zelo navdušila, da sem si že kupila novo. In ne samo sebi. Tudi svoji prijateljici, ki ji do sedaj ni bila všeč prav nobena krema, pa čeprav je bila podarjena. Da ne govorim o tem, kako zelo je navdušena nad Vichy kremo. Prav vsak dan poslušam, kako dobro teksturo ima ter podobno.

Sem pa v škatlo spravila nekatere druge dragocene izdelke, ki prej niso imele dostojno odmerjenega mesta. Beauty Box me preprosto asociira na kakovost. Škatla je zaznamovana in v njej so lahko samo posebni in kakovosti predmeti. Sploh pa ni nujno, da so povezani s kozmetiko.

7. Mesto za najbolj ljube predmete.

Tako … Predstavila sem sedem pravljičnih razlogov, zakaj bi nekomu Beauty Box podaril/-a tudi ti. Ti jih lahko še enkrat ponovim?

Izvoli:
… ker Beauty Box daje nepopisno lep in dober občutek pred odprtjem;
…. ker je Beauty Box poceni, v njej pa zelo kakovostni izdelki;
… ker je Beauty Box PLUNN: posebno, lepo, uporabno, novo in nevsakdanje darilo;
… ker je Beauty Box primerno darilo za še tako zahtevno navdušenko nad kozmetičnimi izdelki;
… ker je Beauty Box več kot pa le darilo; je priložnost;
… ker Beauty Box spodbuja radovednost mimoidočih oziroma obiskovalcev;
… ker je Beauty Box mesto za druge kakovostne, posebne in dragocene izdelke.
Izzivam te, da na hello@beautybox.si napišeš še bolj pravljični razlog. Če ti to uspe, se ti oglasim, s svojim komentarjem.

Smo na vezi. 🙂

MAJA

Mi samo dodajamo, da lahko svoj Beauty Box naročiš tukaj, če ga želiš nekomu podariti, pa si preberi navodila tukaj.

Ne pozabi, decembrski Beauty Box prihaja že 18. decembra na tvoj domači naslov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja