Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet tekoča šminka

Draga dama! Pedstavljamo enkraten izdelek – tekočo šminko Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet – za polne, privlačne in zdrave ustnice.

Priljubljena francoska blagovna znamka Bourjois je nastala že v 19. stoletju, po njihovih izdelkih posegajo najzahtevnejše uporabnice ličil in ostale kozmetike. Na prodajnih policah lahko izbiraš med maskarami, svinčniki za oči, šminkami, čistilnim mlekom, dezodoranti, geli za prhanje, parfumi ter še številnimi drugimi izdelki.

Med najbolj priljubljenimi izdelki je tudi šminka Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet. Njene uporabnice pravijo, da čudovito poudari njihove ustnice, namenjena pa je tako za dnevno kot tudi večerno ličenje.

Številne prednosti šminke dišečega vonja

Z uporabo šminke Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet bodo tvoje ustnice videti privlačne, polne in zdrave. Šminka ponuja izjemno dolgotrajen učinek in visoko pigmentacijo. Ponaša se z ravno pravšnjo tekočo strukturo. Ponuja privlačen mat učinek. Uporabnice jo cenijo tudi zato, ker se lahko zelo enostavno nanaša. Po nanašanju bodo tvoje ustnice nežno odišavljene z notami borovnice in vijolice.

8 prečudovitih odtenkov čudovitega izdelka

Šminka je na voljo v kar osmih različnih odtenkih, in sicer v roza, oranžnem, slivovem ter karamelnem odtenku.

Še mini nasvet za maksi dober izgled:

Šminko nanesi na ustnice z rahlimi potezami, in sicer od sredine proti kotičkom.

Šminka je na voljo v kar osmih različnih odtenkih.

Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet tekočo šminko si našla tudi v decembrskem Beauty Boxu in jo lahko oceniš med izdelki na tem linku www.beautybox.si/bourjois-rouge-edition-souffle-de-velvet-tekoca-sminka.

Komentar in ocena ti bosta prinesla dodatne točke zvestobe in popust pri naslednjem naročilu na Beauty Box.

Beauty Box lahko naročiš na www.beautybox.si/box.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja