Bruno Banani Daring Woman – dišava za samozavestne, seksi in igrive ženske

Ni točno znano, kdaj so se pojavile prve dišave; znano pa je, da jih tako ženske kot tudi moški uporabljajo že več kot tisoč let. Po vsej verjetnosti na svetu ni kulture, ki je bi cenila aromatičnih izdelkov ter njihovih pozitivnih učinkov na počutje človeka.

Raziskave so pokazale, da danes več kot tri četrtine ženskih in moških vsaj enkrat na leto kupi dišavo. Ženske jih najraje kupujejo zase, moški pa jih kupujejo predvsem, da jih podarjajo ženskam.

Dišave oziroma parfumi ustvarjajo občutek ugodja, sproščenosti, nežne romantičnosti. So zelo priročno in zaželeno darilo, ki se ga vsak prejemnik še kako zelo razveseli.

Na sodobnih prodajnih policah je v zadnjem času zaznati kar nekaj nove ponudbe. Izstopa tudi parfum Bruno Banani Daring Woman. Proizvajalec je novo dišavo proizvedel predvsem za samozavestne ženske, ki so seksi, nekoliko skrivnostne in igrive.

Bruno Banani Daring Woman je cvetlično-sadna dišava, ki temelji na sandalovini s pridihom pomaranče in vrtnice. V njegovih sestavinah so še sočna bergamotka, žametna breskev in zeleno jabolko. Vse sestavine poskrbijo za slasten vrh prefinjene dišave.

Tehnologija časovne sprostitve vonja

Dišava Daring Woman je narejena s posebno tehnologijo s prisotno molekulo sladkorja, ki privlači olje, in lupino, ki privlači vodo. Molekula absorbira parfumsko olje in v svoje jedro zaklene vonj, vse dokler vlaga v koži ne raztopi zunanje lupine in sprosti parfum. Tehnologija tako omogoča ponovno aktiviranje zgornjih not v urah po prvi uporabi.

Posebno lep dizajn stekleničke in embalaže

Za konec naj poudarimo še izjemno lepo in privlačno zasnovo stekleničke, ki se ponaša z zlatim pokrovčkom. Ta nekoliko spominja na hudičeve rogove s pridihom porednosti in humorja. Dišava je obdana s svežo barvo breskve, ki se dopolnjuje z embalažo enake barve. Ta je v stilu Bruno Banani blagovne znamke.

V decembrskem Beauty Boxu najdep tester parfuma Bruno Banani Daring Woman. Vabimo te, da ga oceniš in pokomentiraš TUKAJ, kar ti prinese nove točke zvestobe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja