Catrice za tvoje daleč najlepše in najbolj privlačne nohte

Četudi veljaš za športni tip dekleta, si vseeno lahko videti brezhibno urejena. Na to pa vsekakor vplivajo tudi tvoje negovane roke in lepo in brezhibno nalakirani nohti. Neverjetno je, kako lahko z lepimi in urejenimi nohti dvigamo svoj videz na višjo raven. To vpliva na tvoje počutje in na suveren nastop v javnosti.

Toda, pozor, v zelo veliki meri, včasih tudi največji, na vse omenjeno vpliva tudi izbira laka. Če bi naključna dekleta na ulici ali kje drugje vprašali, katera znamka laka jim je v tem trenutku najljubša, najboljša, naj …, bi zagotovo med prvima dvema omenila nadvse priljubljeno znamko Catrice.

Znamka Catrice je zelo priljubljena med povsem preprostimi dekleti in velikimi zvezdnicami. Ponuja ti vrhunsko kozmetiko, ki vključuje tudi vrhunsko kakovostne lake. Za njih je v prvi vrsti značilno, da lahko na nohtih zdržijo neverjetno dolgo časa, ne glede na to, v kakšnih okoliščinah se nahajajo tvoje roke oziroma nohti.

Na lepe, zaobljene nohte, ki so najpogosteje srednje dolgi in v krožni ali mandljasti obliki, lahko po priporočilih največjih mojstrov ličenja naneseš primerno plast laka Catrice.

Hm … Toda, kakšnega? Ponudba znamke Catrice je tako bogata in pestra, da se ne bomo kar tako hitro odločili za pravo. Najbolje je, da se osredotočiš tudi na vrsto obleke in obutve ter lak izbereš tudi na podlagi tega. Seveda je dobro, da paziš še na obdobje oziroma na letni čas. Za zimski čas so vsekakor primerni drugi odtenki kot za poletnega.

Catrice ponuja najrazličnejše vrste lakov za vsa obdobja leta. V kolekcijo njihovih lakov lahko posegajo tudi ženske, ki stremijo k naravnemu videzu. Catrice razpolaga z raznovrstnimi naravnimi odtenki. Na prodajnih policah lahko najdeš Catrice lak bele kave, puder roza, barve peska in lake vseh mlečnih odtenkov. Takim barvam z lahkoto lahko dodaš kakšen minimalističen dodatek, bleščičen rob, narišeš lahko kak mini motiv. Tudi s takimi nohti boš nadvse elegantna, prefinjena in še vedno dovolj opazna in zanimiva.

Catrice podlak, Catrice lak in Catrice nadlak

Priljubljena blagovna znamka Catrice se lahko pohvali z vsemi potrebnimi sredstvi, ki omogočajo, da so nohti urejeni na profesionalni ravni. Na prodajnih policah lahko izbiramo med podlaki, laki in nadlaki te priljubljene blagovne znamke.

Dobro veš, da je zelo pomembno, da si nohte pred lakiranjem tudi primerno razmastiš. Manikura na nohtnih ploščah bo veliko dlje obstojna. Pod barvast lak si nanesi podlak. S tem si boš zagotovila daljši obstoj in zaščito pred porumenelostjo. Za barvaste lake je namreč značilno, da na nohtih puščajo rumene madeže. Ti izgledajo zelo neprivlačno in marsikdo bi si ob pogledu na to mislil, da je dekle, ki je opazovano, strastna kadilka.

Ko se podlak posuši, se lahko lotiš barvanja nohtov. Na noht boš nanesla toliko slojev, da boš končno prišla do želenega odtenka. Da bo tvoja manikura videti popolna, moraš to nadgraditi še s primerno izbiro nadlaka.

Catrice in edinstveni efekti lakov za nohte Spectra Light

Catrice Spectra light effect

Ker si strastna navdušenka priljubljene blagovne znamke Catrice, si zagotovo slišala za edinstvene efekte lakov za nohte Spectra Light. Efekti poskrbijo za pričaranje popularnega trenda izgleda tvojih nohtov. Na prodajnih policah lahko izbiraš med petimi magičnimi odtenki.
Pet spektakularnih sijočih odtenkov Spectra Light Effect lakov za nohte lahko naneseš povsem samostojno. Lahko pa različne odtenke med seboj pomešaš.

Za ultimativen galaktičen glam izgled preprosto popršiš na prah za nohte LuxChrome. Nato utrdiš še z LuxChrome 2in1 pod in nadlakom.

Za pomoč pri nanašanju si oglej spodnji video.

Lake Catrice Spectra Light najdeš tudi v novembrskem Beauty Boxu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja