Darilo za vse zveste naročnice: Brezplačni Special Beauty Box Bocassy! (RAZPRODANO!)

Obveščamo vse nove naročnice, da darilo Special Beauty Box Bocassy od 23. 12. 2018 VEČ NI NA VOLJO!

Vse naše zveste naročnice, ki sklenejo 3-, 6- ali 12-mesečno naročnino na Beauty Box, čaka posebno BREZPLAČNO darilo!

Special Bocassy Beauty Box, v katerem ti bomo poslali tri vrhunske izdelke v POLNI velikost! Ja, res je. 🙂

Vendar pozor! Na voljo je samo še nekaj Special Bocassy Beauty Boxov, saj smo večino od skupaj 50 že poslali skupaj z Beauty Boxom 18. decembra.

Zato pohiti in se čim prej naroči. Če skleneš 3-, 6- ali 12-mesečno naročnino, ti Special Bocassy Beauty Box pošljemo skupaj z januarskim Beauty Boxom, ki pride na tvoj naslov že 15. januarja!

SVOJ BEAUTY BOX LAHKO NAROČIŠ TUKAJ

Kaj te torej čaka v BREZPLAČNEM darilnem Bocassy Beauty Boxu?

Trije vhunski izdelki, ki se dopolnjujejo in v kombinaciji zagotavljajo popolno nego tvoje kože na obrazu.

1. Bocassy tonik za čiščenje kože, 200 ml

Bocassy tonic, 200 ml

Tale čudovit zeliščni tonik bo očistil in osvežil tvojo kožo, saj vsebuje aloe vero, zeleni čaj in ognjič. Ustvaril bo učinkovito osnovo za nego, saj očisti nečistoče, ki so še ostale na koži po čiščenju ličil, pomagal pa ti bo vzdrževati naravni tonus kože in pripravil bo kožo na kasnejšo nego z izbrano kremo.

Uporabljaš ga lahko vsak dan, takoj za tem, ko z obraza odstraniš ličila. Naneseš ga na bombažno blazinico in s krožnimi gibi nežno očistiš obraz in vrat. Tvoja koža je nato pripravljena za nanos nočne kreme in prijeten počitek.

2. Bocassy vlažilni in učrščevalni serum proti staranju, 50 ml

Bocassy Age Defying Serum

Serum z novo formulo dokazano pomaga utrujeni koži, da se lažje bori proti vidnim znakom staranja. Vsebuje algo Phytessence Wakame, fosfolipide, korenino mace, vitamin E in Bifida fermente. Naravne sestavine bogate z nasičenimi kislinami, vitamini in minerali kožo nahranijo, povečajo in vzdržujejo vlago v koži ter okrepijo njeno elastičnost. Koža je učvrščena, zglajena in na pogled mlajša in vitalnejša.

Uporabljaš ga lahko za vsakodnevno nego, in sicer ga naneseš v manjši količini pred tvojo običajno dnevno in nočno kremo.

3. Bocassy vlažilna in učrščevalna dnevna krema za normalno in mešano kožo, 50 ml

Bocassy Light Day Cream

Lahka krema na zeliščni osnovi, ki neguje in bogati tvojo kožo. Vsebuje olivno olje in zeleni čaj, zato ima močan vlažilni učinek, zaradi lahke sestave pa se hitro vpije in kožo matira. Obenem poveča čvrstost in elastičnost kože, zato je koža na pogled bolj sveža in mladostnejša. Vlažilni učinek in svežina trajata čez cel dan.

Uporabiš jo lahko vsako jutro, tudi kot odlično podlago za ličila.

SVOJ BEAUTY BOX LAHKO NAROČIŠ TUKAJ

Kako lahko prejmeš darilni Beauty Box Bocassy?

Če ga želiš prejeti že 15. januarja skupaj z januarskim Beauty Boxom, potem skleni 3-, 6- ali 12-mesečno naročnino! To lahko storiš TUKAJ. A pozor! Pohiti z naročilom, saj je na voljo le še nekaj darilnih Bocassy Beauty Boxov.

Posamezni Beauty Box stane 15 EUR. Če se torej naročiš na 3-mesečno naročnino, namesto 45 EUR plačaš samo 40 EUR, Beauty Box pa prejmeš nalednje tri mesece, prvi mesec pa na tvoj naslov prideta kar dve škatli! A ni to super! 🙂

Še bolj ugodna je 6-mesečna naročnina, ko namesto 90 EUR plačaš samo 75 EUR, kar pomeni, da en Beauty Box prejmeš popolnoma brezplačno, ter seveda darilni Beauty Box Bocassy. Za ceno 5 Beauty Boxov jih torej prejmeš kar 7! A ni to enkratno! 🙂

In seveda 12-mesečna naročnina ti prinese največjo ugodnost, in sicer namesto 180 plačaš 150 EUR, plačaš torej 10 in prejmeš kar 13 Beauty Boxov. A ni to vrhunsko! 🙂

Vse naše zveste naročnice, torej tiste s 3- ali večmesečno naročnino, bomo skušali na podoben način razvajati večkrat na leto, zato obljubljamo, da tokratno darilo ni zadnje in da te kmalu razveselimo z novim!

Kako vem, da bom ob sklenitvi naročnine še vedno prejela darilni Beauty Box Bocassy?

Preprosto! Če bereš tole objavo, pomeni, da jih imamo še vedno na zalogi. Kakor hitro nam zaloge poidejo, te bomo o tem obvestili na spletni strani in tudi v tej objavi.

Za kakršna koli dodatna vprašanja nam lahko pišeš na hello@beautybox.si ali pa nas kontaktiraš pred naše Facebook strani.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja