5 razlogov, zakaj je lepo biti naročnica na Beauty Box!

Beauty Box te razveseljuje vsak tretji torek v mesecu in ti prinaša številne beauty izdelke, ki jih lahko zelo ugodno testiraš. In tukaj je 5 razlogov, ki te zares prepričajo, da čim prej naročiš tudi svojega 🙂

Beauty Box oktober 2019

Beauty Box oktober 2019

  1. Skupna vrednost vseh izdelkov v škatli vedno višja od vrednosti mesečne naročnine. Za Beauty Box plačaš mesečno samo 15 EUR, medtem ko so izdelki vedno vredni več. In če skleneš daljšo naročnino (3- ali več mesecev), je cena posameznega Beauty Boxa še nižja. In ne skrbi, poštnina je že vključena v mesečno naročnino 🙂
  2. Vsakič prejmeš tudi lično škatlo, ki ti lahko služi za več namenov. Ker je lepo oblikovana, ti lahko popestri delovno mizo, omaro ali kateri koli kotiček v stanovanju, ki je namenjen shranjevanju predmetov.
  3. Testirala boš beauty izdelke, ki jih po vsej verjetno še nimaš. Skušali ti bomo poslati novejše izdelke, ki so pred kratkim prišli na trg in so zato še toliko bolj zanimivi.
  4. Izdelke lahko na naši spletni strani tudi ocenjuješ in v komentarjih napišem svojo izkušnjo, kar pomeni, da boš informacije delila s preostalimi članicami naše skupnosti in tako tudi sama prejela informacije o njihovem učinku iz prve roke. Smo omenili, da si z ocenjevanjem izdelkov nabiraš tudi točke zvestobe?
  5. Peti razlog je zelo preprost, pa vendar zelo prijeten. Namreč z naročnino na Beauty Box vsak mesec prejmeš na domači naslov darilo, ki je namenjeno samo tebi. In vsebina ostaja skrivnost, tako da do konca ne veš, kakšno presenečenje te čaka!
Julijski Beauty Box

Julijski Beauty Box

Kako deluje Beauty Box?

Beauty Box deluje na principu mesečne naročnine, kar pomeni, da vsak mesec prejmeš Beauty Box ob približno istem dnevu. V škatli je vedno najmanj pet izdelkov priznanih beauty znamk. Nekateri izdelki so v obliki testerjev, nekateri so manjših, potovalnih velikosti, nekaj pa je vedno tudi v polni velikosti.

Skleneš lahko mesečno, trimesečno, polletno in letno naročnino. Daljše naročniško obdobje ti prinaša ugodnosti, saj ti pri polletni naročnini en Beauty Box podarimo (plačaš jih samo pet), pri letni pa kar dva (plačaš jih samo deset).

Svoj Beauty Box lahko naročiš na https://www.beautybox.si/box

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pišeš na hello@beautybox.si ali nas kontaktiraš na Facebooku. Z veseljem ti bomo odgovorili in pomagali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja