Dobrodošla trideseta: leta, v katerih postaneš najboljša različica sebe

Se tudi tebi zdi, da čas teče vse hitreje? Kot da si v slavnem filmu z Jennifer Garner in si se čez noč prelevila iz 13-letnice v 30-letnico?

Trideseta so leta, ko se končno začneš sprejemati takšno, kot si, sprejmeš vse svoje pozitivne in negativne lastnosti, imaš čedalje manjšo potrebo po tem, da bi vsem ugajala in, kar je najpomembneje, začneš se zavedati, da je življenje eno samo, zato želiš biti vsak dan najboljša različica sebe.

Počuti se dobro v svoji koži, bodi različica sebe, ki ceni ljudi, s katerimi se je obkrožila, bodi zadovoljna s sprejetimi odločitvami, slavi ljubezen, ki jo daješ in prejemaš ter bodi ponosna na vse, kar si dosegla v zasebnem in poslovnem življenju. Praznuj vse, kar si in kar te čaka.

Skrb zase in za svojo kožo

Trideseta so leta, ko se umiriš in pomiriš sama s seboj. So tudi leta, ko se čedalje bolj zavedaš tega, da je potrebno skrbeti zase – za svoje fizično in psihično zdravje, ter nenazadnje tudi za svojo kožo.

Uporabljaj izdelke, s pomočjo katerih se boš v svoji koži počutila sproščeno. Linija Vichy Slow Âge kožo ščiti pred škodljivimi dejavniki, ki pospešujejo tako vidne kot tihe znake staranja. Ta linija je zasnovana in razvita za ženske, kot si ti, ki živi hitro in dinamično, zato potrebuje nego, ki čez dan ščiti, čez noč pa obnavlja kožo.

Vanesa Štefanovski, znana blogerka, ki živi zelo dinamično življenje, uporablja izdelke Vichy, s pomočjo katerih se tudi umiri:

»Ogromno potujem in vedno sem v pogonu, zato cenim trenutke, ki si jih vzamem samo zase. Vsakodnevno so to trenutki, ki jih posvetim skrbi za svojo kožo. Zahvaljujoč liniji Slow Âge, ki vsebuje probiotične sestavine in UV zaščito, je moja koža mladostna in zdrava kljub hitremu tempu, ki ga živim.«

Vanesa Štefanovski, znana blogerka, ki živi zelo dinamično življenje.

Vichy Slow Âge je zmogljiva linija izdelkov za nego kože, obogatena s probiotikom in UV zaščito, ki ti omogoča podaljšanje mladostnega videza kože. Preprosto povedano, Vichy Slow Âge bo odložil nastanek prvih smejalnih gub, hvaležna koža pa se ti bo oddolžila s svežim in zdravim videzom.

Linija izdelkov Slow Age

Izdelki Slow Âge za dnevno in nočno nego ter za usmerjeno nego področja okoli oči bodo koži zagotovili takojšen občutek udobja, poleg drugih dolgoročnih koristi – zaščito in obnovo kože čez dan ter obnovo in obogatitev s kisikom čez noč. Prav to je bistvo izkušnje Slow Âge; izdelki, ki skrbijo za tvojo kožo, medtem ko živiš v svojem ritmu.

Slow Âge dnevna nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju

Slow Âge dnevna nega

Na voljo je v dveh teksturah – za normalno do mešano kožo (SPF 25) in za suho kožo (SPF 30), kožo okrepi in navlaži, da deluje mladostno in ima zdrav sijaj. Obe teksturi odlikujeta nežen cvetlični vonj in prijeten občutek na koži. Ta dnevna nega se odlično vpije v kožo, zaradi česar lahko služi kot odlična podlaga za ličila.

Uporaba: Nanesi vsako jutro kot dnevno kremo. Izogibaj se področju okoli oči.

Slow Âge nočna nega: obnovitvena in osvežujoča krema in maska za obogatitev kože s kisikom

Slow Âge nočna nega

Prva Vichyjeva nočna krema in maska za obogatitev kože s kisikom ter njeno obnovitev po negativnih vplivih iz okolja. Izboljša celično dihanje in obnavljanje kože, noč za nočjo. Po prebujanju je koža popolnoma navlažena in sijoča. Noč za nočjo se koža bolje obnavlja, gube pa so zglajene.

Uporaba: Nanesi vsak večer kot nočno kremo in enkrat tedensko v tankem sloju kot 10-minutno masko. Če jo uporabljaš kot masko, se izogibaj področju okoli oči in ustnic.

Vichy ponuja napredno nego kože, ki je znanstveno podprta. Kot strokovnjak na področju nege kož, je posvečen iskanju novih strokovnih načinov za doseganje lepe kože zdravega videza. To potrjuje tudi dejstvo, da je danes Vichy blagovna znamka številka 1 v kategoriji Anti-Age izdelkov v lekarnah.*

* IQVIA Market Viewer Slovenija, trg anti-age izdelkov 82B3Z, 82B4Z, 82B5A, 82B5B, 82B5D, 82D2A, 82E1Z, 82J1A, 82J1B, 82J1C, obdobje 2017, prodajne vrednosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja