Februarski Beauty Box lahko naročiš še do 21. februarja!

Če so ti izdelki v februarskem Beauty Boxu všeč, ogledaš si jih lahko tukaj, ti izjemoma omogočamo, da to izdajo Beauty Boxa še vedno lahko naročiš.

Na voljo jih je samo še nekaj, zato z naročilom pohiti, vendar ga lahko naročiš najpozneje do 21. februarja!

Kako to storiš? Preprosto – svoj Beauty Box naroči na www.beautybox.si/box, v opombe v zadnjem koraku naročila pa napiši, da naročaš februarski Beauty Box. Lahko pa nam preprosto pišeš na hello@beautybox.si in ti bomo z veseljem odgovorili na vprašanja in pomagali.

Sicer pa se že lahko naročiš na marčevski Beauty Box, ki prihaja na tvoj naslov 19. marca.

5 razlogov, zakaj je lepo biti naročnica na Beauty Box!

Prvi razlog, zakaj je lepo biti naročnica na Beauty Box, je ta, da je skupna vrednost vseh izdelkov v škatli vedno višja od vrednosti mesečne naročnine. Za Beauty Box plačaš mesečno samo 15 EUR, medtem ko so izdelki vedno vredni več.

Drugi razlog je, da vsakič prejmeš tudi lično škatlo, ki ti lahko služi za več namenov. Ker je lepo oblikovana, ti lahko popestri delovno mizo, omaro ali kateri koli kotiček v stanovanju, ki je namenjen shranjevanju predmetov.

Tretji razlog je, da boš testirala beauty izdelke, ki jih po vsej verjetno še nimaš. Skušali ti bomo poslati novejše izdelke, ki so pred kratkim prišli na trg in so zato še toliko bolj zanimivi.

Četrti razlog je, da boš izdelke lahko na naši spletni strani tudi ocenjevala in komentirala njihovo uporabo, kar pomeni, da boš informacije delila s preostalimi članicami naše skupnosti in tako tudi sama prejela informacije o njihovem učinku iz prve roke. Smo omenili, da si z ocenjevanjem izdelkov nabiraš tudi točke zvestobe?

Peti razlog je zelo preprost, pa vendar zelo prijeten. Namreč z naročnino na Beauty Box vsak mesec prejmeš na domači naslov darilo, ki je namenjeno samo tebi. In vsebina ostaja skrivnost, tako da do konca ne veš, kakšno presenečenje te čaka!

Beauty Box je darilo, ki ga vsak mesec lahko podariš sama sebi 🙂

Kako deluje Beauty Box?

Beauty Box deluje na principu mesečne naročnine, kar pomeni, da vsak mesec prejmeš Beauty Box ob približno istem dnevu. V škatli je vedno najmanj pet izdelkov priznanih beauty znamk. Nekateri izdelki so v obliki testerjev, nekateri so manjših, potovalnih velikosti, vsakič pa bomo skušali dodati tudi enega v polni velikosti.

Skleneš lahko mesečno, trimesečno, polletno in letno naročnino. Daljše naročniško obdobje ti prinaša ugodnosti, saj ti pri polletni naročnini en Beauty Box podarimo (plačaš jih samo pet), pri letni pa kar dva (plačaš jih samo deset).

Čudovito darilo za tvojo prijateljico, mamo…

In ne pozabi! Beauty Box je lahko tudi čudovito darilo za tvojo prijateljico, mamo, teto ali kogar koli, ki ti je posebej blizu in bi mu rada izkazala svojo hvaležnost. Pri naročilu lahko dopišeš osebno sporočilo, ki ga bomo lepo oblikovali in priložili v Beauty Box. Bolj natančna navodila, kako lahko Beauty Box podariš, si lahko prebereš tukaj.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pišeš na hello@beautybox.si ali nas kontaktiraš na Facebooku. Z veseljem ti bomo odgovorili in pomagali.

BEAUTY BOX LAHKO NAROČIŠ NA www.beautybox.si/box.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja