Forrest of Life – luksuzna naravna kozmetika iz Slovenije, ki nas je navdušila

Ljubim gozd in verjamem v njegove čarobne in pozitivne učinke na dobro počutje, kar pa je tudi bistvenega pomena za dober, mladosten, svež in zdrav izgled, pravi Brigita Oblak, lastnica in izumiteljica čudovite kozmetike Forrest of Life.

Brigita že od malega občuduje in spoštuje naravo, ki jo navdihuje na vsakem koraku, njena največja ljubezen pa je gozd. V prostem času tako že 15 let v gozdu nabiram zelišča, prebira strokovne knjige o zeliščih, gozd kot ekosistem in njegovo delovanje pa je do potankosti spoznala v času študija.

Po izobrazbi je magistra inženirka gozdarstva z zlatim priznanjem iz kemije in opravljenim 70-urnim intenzivnim tečajem formuliranja naravne kozmetike, obenem pa mamica 2-letnemu Vorancu in soproga.

 

Brigita Oblak, lastnica in izumiteljica kozmetike Forrest of Life

Ljubezen do gozda jo je pripeljala do ideje, da se sama loti izdelovanja svoje naravne kozmetike. Gre za butično proizvodnjo, njeni izdelki pa so narejeni iz samo najboljših naravnih sestavin, ki kožo naredijo izredno mehko, jo negujejo in nahranijo.

Zasnovani so z mislijo, da pomladijo in poživijo kožo, obenem pa nudijo popolno sprostitev. Brigita zagotavlja, da se boš z uporabo kozmetike Forrest Of Life pučutila tako, kot da si se umila z jutranjo roso iz gozdne jase 🙂

Nekaj izdelkov, ki so nas navdušili:

  • balzam za ustnice;
  • dnevna krema za obraz;
  • nočna krema za obraz;
  • nočni serum za obraz;
  • obarvan balzam za ustnice;
  • serum za bujnejšo rast trepalnic;
  • zlati serum za obraz

Mi smo izdelke testirali in smo nad njimi navdušeni, po en izdelek pa smo dodali tudi v aprilski Beauty Box. Če si ga prejela, ga lahko oceniš tukaj in si tako pridobiš dodatne točke zvestobe.

Več o kozmetiki Forrest Of Life najdeš na spletni strani forrestoflife.com.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja