Najboljših 5 izdelkov za popoln poletni videz

Poletje je čas, ko pokažemo nekoliko več gole kože in tudi občutki so nekoliko bolj drugačni od tistih v bolj hladnih dneh. V tem času predvsem ženska publika želi biti popolna in na ta način ugajati predvsem sebi, svojim najbližjim in tudi neznancem, ki se sprehajajo mimo nje. Popoln videz je želja in tudi načrt, s katerim se ženske začnejo ukvarjati že veliko časa pred vrhuncem poletja, ko odidejo tudi na zaslužen dopust.

Če bi ženske predstavnice vprašali, od česa vse je najbolj odvisen njihov popoln videz, bi nam najverjetneje odgovorile, da od sanjskih ustnic, kakovostnega bronzerja, samoporjavitve, lepo depiliranega telesa, pričeske, primernega črtala za oči, primerno izbrane barve las, nohtov na rokah in nogah, dekolteja, negovanih nog ter stopal ter še bi lahko naštevali.

V nadaljevanju si bomo pogledali, kako lahko na najbolj enostaven način dosežemo popoln videz določenega predela telesa z uporabo točno določenih sredstev, po katerih lahko posegamo prav vsi. V ospredje bomo postavili 5 predelov telesa in 5 izdelkov, ki nam lahko omogočijo popoln videz.

1. Za popolne sanjske ustnice

Le katera ženska si ne želi imeti popolnih ustnic, ki spominjajo na ustnice prave filmske dive, ki se smehlja na naslovnici revije? V resnici to lahko doseže prav vsaka ženska. V poletnem času bodo to najlaže dosegle z uporabo glosa, ki se blešči. Bleščeče ustnice so za poletni čas popoln zadetek. Potrebno je seveda izbrati pravo bleščilo, ki mu pogovorno pogosto rečemo kar glos. Na trgu je ogromno ponudbe, zagotovo se najboljša najde za vsako, ki si želi popolnega videza za svoje ustnice. Ne glede na to, za katero bleščilo se bodo odločile, pa je potrebno upoštevati sledeče: pred nanosom ustreznega bleščila je potrebno ustnice zmasirati z vlažno mehko krpo. Na ta način ustnice tudi najlaže zgladimo in odstranimo tudi razpokano vrhnjo plast.

2. Za popolno sijočo ter privlačno polt

Če želimo poleti imeti popoln videz zagorelosti, je potrebno uporabiti primeren bronzer. Vsak tip kože pa za popoln videz zahteva svoj ton bronzerja, zato je prvi korak k čudoviti zagorelosti ta, da najdemo sebi primeren ton. Če je naša polt svetla in ima rumenkasti pridih, potem je najbolje, da izberemo ton tople breskve ali pa marelice. Če je naša polt svetla s pridihom rožnatega odtenka, potem je najboljša izbira bronzer z nežno kombinacijo roza odtenkov. Ti zagotovijo popolnoma naraven videz. Če se naša koža ponaša z olivnim ali temnejšim tonom, se je nujno potrebno odločiti za svetleč, kovinski spekter. Bakreni in bronasti odtenki bodo še bolj poudarili temnejšo polt. Zlati ton pa se v tem primeru priporoča za osvetlitev ličnih kostnic in kosti ob obrveh.

3. Za božanska stopala

Čeprav se marsikomu izmed nas zdi, da stopala pri popolnem poletnem videzu nimajo prav velike vloge, pa se še kako motijo. Na ta predel telesa je v resnici pozoren marsikdo, sploh pa poleti, ko so stopala po večini popolnoma razkrita. Naša stopala lahko na povsem enostaven in tudi naraven način postanejo popolna. Najprej jih je potrebno namočiti v mešanici, ki vsebuje polovico skodelice rjavega sladkorja in eno osmino skodelice oljčnega olja. Temu dodamo še malo limoninega soka. Nato jih je potrebno še nekaj časa namakati v hladnem mleku. Vemo, da je mlečna kislina izjemno dober mehčalec naše kože. Čisto na koncu pa moramo uporabiti še primerno izbrano vlažilno kremo za noge. Na trgu je veliko vrhunske ponudbe, med katero bomo zagotovo našli tudi primeren izdelek zase.

4. Za popolno poživitev barve naših las

Poleti so naši lasje na udaru. Sonce, morska voda in še kaj poskrbijo, da lahko barva, ki smo jo negovali med letom, povsem zbledi. Tega pa si nikakor ne smemo dovoliti, če želimo priti do popolnega videza. Rešitev je v resnici izjemno enostavna ter na dosegu rok prav vseh. Svojo barvo las ali pa vsaj svoja premena lahko poudarimo tako, da uporabimo barvno peno za lase. Posegajmo po taki, ki ne vsebuje amonijaka ter peroksida. Ponudbe na prodajnih policah vseh bolje založenih trgovin je veliko. Naši lasje bodo videti povsem zdravi, barva pa se bo obdržala tudi do 10 pranj. Lasje po uporabi take pene pa nam še kar nekaj časa izjemno lepo dišijo.

5. Za naj dekolte

Popoln videz ženska lahko doseže tudi s povsem urejenim dekoltejem. Na tem predelu si mora ženska najprej narediti piling, nato pa ga namazati s samoporjavitvenim losjonom. Ko koža na dekolteju dobi lep ten, ga lahko polepšamo še z uporabo olja, ki vsebuje koške zlatih bleščic. Čisto na koncu pa lahko uporabimo še primerno izbran bronzer, ki optično še bolj poglobi ta predel.

Nasvetov ter idej za popoln poletni videz je več kot dovolj. Sami pa se moramo odločiti, katerim predelom telesa bomo posvetili največ pozornosti in tudi s čim, kajneda?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja