Končno čas zame! NIVEA predstavlja suhi šampon Fresh Revive

Potrebuješ takojšnjo, hitro osvežitev las, pa se ti mudi na sestanek, zmenek, srečanje s prijateljicami ali bi preprosto raje brala knjigo, kot se lotila zamudnega umivanja las? Zdaj imaš lahko vse. NIVEA predstavlja suhi šampon s trojnim delovanjem za celodnevno svežino in je obenem izjemno blag do lasišča.

Če pričeska stoji, kot je treba, in so lasje sveži, občutimo samozavest in gotovost. Vendar pa v vsakdanji naglici nimamo vedno časa, da bi si umili lase. Zato vsako sekundo ena ženska na svetu poseže po suhem šamponu – kot hitri alternativi za umivanje las.

Pri tem pa se milijoni žensk vsak dan znajdejo tudi pred dilemo: svoje lase želijo hitro in preprosto osvežiti brez mokre uporabe šampona, zato uporabijo suhi šampon. Vendar jih pri tem skrbi, da bi njegova prepogosta uporaba lahko razdražila njihovo lasišče.

Vsak dan čudoviti lasje z NIVEA suhimi šamponi Fresh Revive

NIVEA ponuja rešitev: zanesljiva blaga nega šamponov NIVEA je odslej na voljo tudi v novih NIVEA Fresh Revive suhih šamponih. Z njimi imaš lahko vsak dan čudovite lase.

NIVEA Fresh Revive suhi šamponi omogočajo takojšnjo osvežitev z edinstvenim trojnim delovanjem:

1. so izjemno blagi do lasišča;

2. njihova uporaba je povsem enostavna – brez ostankov;

3. lasem podarijo dolgotrajno svežino in prijeten vonj.

To omogoča blaga formula s finim riževim škrobom. Rižev škrob lahko absorbira količino snovi, ki dosega do 60 odstotkov njegove lastne teže, in tako učinkovito veže maščobo in vonje – za takojšen občutek čistoče in svežino, ki traja ves dan.

Tri različice za izjemen učinek

Novi NIVEA Fresh Revive suhi šamponi so na voljo v treh različicah – za svetle, srednje temne in temne lase – in z vonji, ki popolnoma pristajajo posameznemu tipu las.

  • Dišava za NIVEA Fresh Revive suhi šampon za svetle lase temelji na vonju legendarne kreme NIVEA Creme in poskrbi za dolgotrajen občutek svežine in čistosti.
  • Dišava za NIVEA Fresh Revive suhi šampon za srednje temno barvo las s svežimi citrusnimi notami, kančkom bergamotke in cvetličnim osrčjem vrtnice in jasmine, je preprosto zapeljiva ob vsaki uporabi.
  • Dišava NIVEA Fresh Revive suhega šampona za temne lase, ki združuje sveže citrusne in cvetlične note s pudrastim akordom ambre, diši toplo in obenem sveže.

Nasveti za uporabo:

  • Dozo dobro pretresi, nato izdelek enakomerno razprši po laseh ob koreninah z oddaljenosti pribl. 30 cm. Ne pršiš na lase po dolžini.
  • Z rokami šampon temeljito vmasiraj v lase od korenin proti konicam.
  • Odvečni izdelek na koncu preprosto izčeši iz las s krtačo.
  • Za še več svežine lahko učinek “sveže umitih” las izpopolniš še s kratkim sušenjem s sušilnikom za lase.
  • NIVEA Fresh Revive suhi šampon lahko brez skrbi uporabljaš tudi dva dni zapored. Najpozneje po tretji uporabi pa si moraš lase umiti z vodo in šamponom.

Izdelek smo priložili v Beauty Box januar 2019. Če si ga testirala, ga lahko oceniš TUKAJ.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja