Kozmetika ERBORIAN – aktivator moje popolne kože

Erborian je živahna, dinamična kozmetična znamka, katere avantgardni značaj izvira iz Koreje. Znan je po fantastičnih teksturah in hibridnih izdelkih za obraz, ki kombinirajo nego in make-up. Ti izdelki so spremenili lepotne rituale aktivnih sodobnih žensk.

Erborianove ekskluzivne formule so razvite v seulskem laboratoriju z uporabo najboljše, najnaprednejše, izvirne in vizionarske tehnologije. Njihov cilj je jasen: aktivirati kožo, da postane popolna.

Korejski lepotni ritual, ustvarjen za lepoto žensk z vsega sveta.

Zgodba, ki se je začela potovanjem

Erborian je nastal na podlagi edinstvene vizije, ki jo je imela njegova soustaviteljica Katalin Berenyi.

Nastanek Erboriana – fuzije besed »herbes d’Orient« (v prevodu »zelišča z Vzhoda«) – je povezan z žensko, ki je obsedena z lepoto: Katalin Berenyi. Zgodba se je začela s potovanjem v Korejo, kjer je Katalin med drugim spoznala korejske lepotne rituale ter čas in pozornost, ki ju Korejke namenjajo čiščenju in negi obraza. Vsa ta opažanja so v Katalin vzbudila zanimanje in jo tako navdušila, da se je v Pariz vrnila z eno samo mislijo: ustvariti lastno kozmetično znamko.

Erborian je korejsko ekspertizo in tradicijo nege kože prilagodil življenju in lepotnim navadam dinamičnih kozmopolitskih žensk z vsega sveta. Vsem Erborianovim izdelkom je skupno to, da so hibridni, inovativni, prijetni in učinkoviti, obenem pa so preprosti za uporabo.

Vsak izdelek izboljša videz kože, poveča njen naravni sijaj, jo naredi prožnejšo in ustvari brezhibno polt.

Erborian ima edinstveno umetniško vizijo popolne kože in verjame, da o njeni kakovosti odločajo trije kriteriji: tekstura, ten in sijaj. Ne glede na to, kaj želite doseči – gladek in mat učinek, naravno sijočo kožo oziroma manj opazne znake staranja –, za vsako potrebo kože je na voljo rešitev, ki jo izboljša do perfekcije.

BB Krema Nude

Lepotni ritual v treh korakih

V Koreji tradicionalne negovalne navade prehajajo iz roda v rod. Anti-ageing nega in čas, ki ga ženske namenijo negovanju in skrbi za kožo, sta bistveni del vsakodnevnega rituala, ki je sestavljen iz skrbno organiziranega zaporedja korakov. To je navdihnilo Erborian, da je ustvaril lepotne rituale, ki so še vedno prijetni in učinkoviti, vendar pa so prilagojeni ženskam s hitrim življenjskim ritmom.

Lepotni ritual Korejk je eden najbolj dovršenih ritualov na svetu. Temelji na načelu slojenja, pri katerem gre za nanašanje sedmih »slojev« izdelkov v določenem zaporedju z namenom izboljšanja sijaja in stanja kože. V Južni Koreji se ženske učijo o lepoti že od rane mladosti. Mlade ženske investirajo v prihodnost svoje kože ter si prizadevajo doseči estetsko popolnost in brezhibnost.

Erborian ustvarja izdelke, ki jih lahko brez težav vključite v hiter, preprost ritual. Ti izdelki so prilagojeni potrebam profesionalnih, modernih in aktivnih žensk, ki želijo po napornem dnevu temeljito očistiti kožo in jo skrbno negovati.

Dnevna krema Yuza Sorbet

Erborianov ritual v treh korakih – Detox, Boost in Finish – vsaki ženski omogoča, da najde make-up in negovalne izdelke, ki odgovarjajo njeni koži in ji nudijo perfekcijo.

1. Detox

Korejke slovijo kot kraljice popolne kože. So pa tudi zelo samodisciplinirane! Vsak večer izvajajo isti natančni ritual za detoks: dvojno čiščenje. Začne se z izdelkom za odstranjevanje make-upa na oljni osnovi, sledi pa mu izdelek za čiščenje na vodni osnovi.

Z njima odstranijo make-up, nečistoče in toksine, ki so se nabrali čez dan, ter pripravijo kožo na naslednje korake v lepotnem ritualu. Na ta način je koža še bolj dovzetna za blagodejne učinkovine izdelkov, ki sledijo.

Odstranjevanje nečistoč z dvojnim čiščenjem

Za Korejke je čiščenje kože najpomembnejši lepotni korak. Bistveno je, da vsako jutro in večer odstranimo nečistoče, ki lahko povzročijo neravnovesje na koži. Ne le, da je koža nenehno pod vplivom onesnaženja, UV-žarkov, temperaturnih sprememb, mrzlega zraka itd., sposobna mora biti tudi prenašati make-up in zato mora ostati zdrava in čista. Dvojno čiščenje je ključ do zares čiste kože.

Prvi korak čiščenja je nanos čistilnega izdelka na oljni osnovi, ki s kože odstrani make-up. Ker olje privlači olje, ta izdelek raztopi make-up in popolnoma očisti kožo. Sledi izdelek na vodni osnovi, ki odstrani morebitne preostanke olja in globinsko očisti kožo.

Nežen piling

Tretji korak predstavlja nežen vsakodnevni piling oziroma piling z močnejšim delovanjem, ki ga lahko uporabljamo enkrat ali dvakrat tedensko. Z njim odstranimo vse trdovratne nečistoče, ki se še niso vdale. Ti koraki zagotovijo, da je koža globinsko, učinkovito in vidno očiščena ter pripravljena na nanos drugih izdelkov.

2. Boost

Očiščena koža je pripravljena, da vsrka blagodejne sestavine iz korejskih rastlin. Vsaka Erborianova kolekcija ima svojo glavno sestavino. Serumi, losjoni, kreme in maske omogočajo ciljno delovanje po zaslugi posebnih aktivnih sestavin, ki pomagajo ohraniti ravnovesje v koži.

BAMBOO vlaženje in matiranje
YUZA antioksidativno delovanje, krepitev in zaščita
GINSENG anti-ageing delovanje in učvrščevanje
GINSENG ROYAL celovito anti-ageing delovanje

Erborianovi BOOST izdelki želijo poenostaviti vsakodnevni lepotni ritual. Nežno odišavljene emulzije, med katerimi so mnoge mikronizirane, imajo ultra fine in svilnato gladke teksture. Omogočajo optimalno in izjemno hitro vpijanje aktivnih sestavin za zagotovljeno učinkovitost.

Krema Pink Perfect

3. Finish

V Erborianovem ritualu za popolno kožo je zaključni nanos pika na i. Hibridni FINISH izdelki nudijo prilagojene individualne rešitve glede na to, ali želite doseči gladek »baby skin« učinek ali sijočo in brezhibno polt.

Te hibridne kreme, obogatene z naravnimi sestavinami, opazno popravijo nepravilnosti in obenem oskrbijo kožo z aktivnimi sestavinami. Zagotavljajo perfekcijo polti, obenem pa jo tudi negujejo. Krema Pink Perfect, CC krema in BB krema navlažijo kožo, poenotijo polt in povečajo njen sijaj. So tudi zelo preproste za nadgrajevanje in zabrisovanje ter s tem doseganje želenih rezultatov.

ERBORIAN je absolutni prvak hibridnih izdelkov, ki kombinirajo nego in make-up. Z neverjetno priljubljenimi in pametnimi FINISH izdelki je trendi »baby skin« učinek na dosegu roke – in to skoraj nemudoma! Teksture ustvarijo popolnoma mat ali lep sijoč zaključek, odsevajo svetlobo ali pa se spremenijo kot kameleon. So fascinantne, inovativne – in magnetno privlačne!

Nočna krema Ginseng Infusion

Kdo je ERBORIAN ženska?

To je ženska, ki je v stiku z različnimi kulturami in trendi. Vajena je nenehnih sprememb ter vedno išče nekaj novega ali inovativnega. Vedno je v koraku s časom in privlači jo veliko izdelkov, ki jih spoznava prek različnih komunikacijskih kanalov: tradicionalnega oglaševanja, družbenih medijev, influencerk itd.

Obožuje nova doživetja in vselej najde način, da izdelek vzame za svojega. Zahteva preproste in učinkovite negovalne izdelke, ki ji prihranijo čas in se zlijejo z njenim pestrim življenjskim slogom.

Rada skrbi za kožo ter želi preprečiti vplive onesnaženja in stresa.

Erborian ji zagotavlja imenitne rešitve, ki jih potrebuje za detoks in čiščenje kože, hibridni izdelki za matiranje ali sijaj pa ji zagotovijo perfekcijo polti. S temi visoko učinkovitimi izdelki z večnamenskim delovanjem se ponovno zaljubi v nego … in zavidljivo kožo!

Na voljo na prodajnih mestih NAMA • MAXI • MÜLLER

Več informacij na www.erborian.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja