Lepotičenje v mesecu januarju – bodi drzna in korak pred ostalimi!

Prvi mesec novega leta najpogosteje označujemo za dolgočasnega, dolgega, mrzlega …. Upamo, da ga tudi ti ne jemlješ tako. No, glede na to, da si vedno rada lepo urejena, sklepamo, da si tudi v zimskem času videti dovolj barvita, da te lahko ostali opazijo že na daleč.

Lepotičenje je sila širok pojem in se ne nanaša samo na urejenost tvojega make upa. V resnici se nanaša na urejenost tebe v celoti. To pomeni, da poskrbiš za oblačila, obutev, številne modne dodatke, pričesko in vsekakor tudi za make up.

 

Tvoja januarska oblačila so lahko nadvse pisana. Na žalost verjetno ugotavljaš, da se vse preveč ljudi pozimi oblači v temne, puste in dolgočasne barve. Ti pa v največji možni meri poskrbi, da temu ne bo tako. Najbolje je, da je tvoj plašč ali bunda v barvi, ki ti jo bo zavidal ves svet. Priporočamo ti močne in žive barve, ki za seboj puščajo velike vtise.

Obuj se v nenavadna obuvala. Morda je čas, da bolj podrobno začneš spremljati trende zimskega oblačenja in obuvanja na svetovnem nivoju. Tako boš prehitela marsikatero modno navdušenko pri nas, ki ti bo nošenje nenavadne, toda lepe in privlačne oprave nadvse zavidala.

Morda je čas, da postaneš nekoliko bolj drzna. Morda je čas, da se tvoj plašč enkrat za spremembo barvno ne bo prav nič ujemal z obutvijo. Bodi drzna in izzivaj svet. V zelo kratkem času morda postaneš zgled za nekaj nenavadnega, novega …

Bodi oseba, ki si upa, ki je drzna, ki orje ledino. Boš videla, kako dobro se boš počutila, ko si boš drznila nositi oblačila in obutev, ki si jih še pred nekaj časa nisi upala, globoko v sebi pa si si jih tako želela nositi.

Tudi januarska pričeska naj bo odštekana. Morda je prav prvi mesec novega leta najbolj primeren za spremembo barve in oblike pričeske. Preseneti sebe, svoje najbližje, svojo frizerko in okolico na sploh. Naj bo tvoja barva las res nekaj posebnega. In prav tako tudi oblika. Ni nujno, da se zgleduješ po tem, kar je trenutno v modi. Bodi samosvoja in imej svoje oboževalce. Kaj kmalu boš videla, kako veliko jih je in na trenutke boš prav presenečena. Na lase lahko pripneš še kak sila nenavaden modni dodatek, ki ga ne bo prezrl prav nihče. Lahko si ga narediš kar sama.

Tvoj januarski make up pa naj bo pika na i vsemu, kar imaš na sebi. Lahko si pomagaš z izdelki iz Beauty Boxa. V njem je polno pisanih kozmetičnih sredstev, ki bodo pripomogli, da bo tvoj obraz izžareval res nekaj posebnega. Nikakor ne pozabi na glamurozno šminko, ki si jo prejela v zadnjem Boxu. Ravno pravšnja za popestritev zimske sivine. Pa paletka Rimmel naj ti ne uide iz načrta. Maskara Max Factor Calorie 2000 pa naj poskrbi, da bo tvoj pogled filmsko privlačen.
Nadišavi se z močnimi in privlačnimi parfumi. Enega zagotovo že imaš pri sebi. Bruno banani Daring Woman bo marsikomu, ki ga boš obšla, jemal dih. Morda te kdo tako mimogrede vpraša, kateri parfum imaš na sebi. S primerno izbrano dišavo lahko ustvarjaš prave male čudeže.

Ne pozabi niti na številne modne dodatke, ki te bodo naredili še bolj vidno, še bolj posebno, nenavadno … Naj bo to šal, uhani, zapestnica … Kar koli …

Če smo pozabili na kaj zares pomembnega, pa nam le sporoči. Zelo veseli bomo tvojega odziva.

Kontaktiraš nas lahko na hello@beautybox.si, na Facebook strani ali Instagramu @beautyboxslovenia.

In ne pozabi: naslednji Beauty Box prihaja na tvoj naslov že 15. januarja. Naročiš se lahko na www.beautybox.si/box.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja