Naslednji Beauty Box prihaja 15. oktobra

Zakorakali smo v jesen, ki prinaša čisto svoje barve in občutke. Za mnoge je to najlepši čas leta, poln novih začetkov po dopustniškem poletju. Tudi mi se ga veselimo, saj smo polni energije in novih načrtov.

Naš naslednji Beauty Box prihaja že 15. oktobra in vabimo te, da se nam pridružiš pri odkrivanju novih lepotnih izdelkov tudi v prihodnje.

Svoj Beauty Box lahko naročiš na https://www.beautybox.si/box.

Kako deluje Beauty Box?

Beauty Box deluje na principu mesečne naročnine. Prejmeš ga vsak tretji torek v mesecu, poslali pa ti bomo najmanj pet izdelkov priznanih beauty znamk. Nekateri izdelki so v obliki testerjev, nekateri so manjših, potovalnih velikosti, vsakič pa bomo skušali dodati tudi enega v polni velikosti. Skupna vrednost izdelkov v Beauty Boxu je vsakič precej večja od cene mesečne naročnine.

Skleneš lahko mesečno, trimesečno, polletno in letno naročnino. Daljše naročniško obdobje ti prinaša ugodnosti, saj ti pri polletni naročnini en Beauty Box podarimo (plačaš jih samo pet), pri letni pa kar dva (plačaš jih samo deset).

Spremljaj nas na Facebooku in Instagramu, kjer vsak mesec organiziramo nagradne igre in nekaj Beauty Boxov tudi podarimo!

In če želiš ostati na tekočem z vsemi našimi posebnimi akcijami, se prijavi na e-novičke, tako da ti nič pomembnega ne uide 🙂

Želimo ti krasno poletje in prijeten odklop!

Ekipa Beauty Boxa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja