Naslednji Beauty Box prihaja 16. julija! (RAZPRODANO)

Ja, sredi vrhunca poletja te bomo razveselili s prav tako poletnim Beauty Boxom in številnimi izdelki, ki jih boš lahko testirala v ležernem udobju počitniškega razpoloženja.

Kot vedno se bomo potrudili, da ti z vsebino pričaramo nasmešek na obraz 🙂

Svoj Beauty Box lahko naročiš na https://www.beautybox.si/box.

Obvestilo: Julijski Beauty Box je razprodan. Vsa naročila od 13. julija od 8. ure dalje se štejejo za naslednji Beauty Box, ki prihaja 17. septembra.

Kako deluje Beauty Box?

Beauty Box deluje na principu mesečne naročnine. Prejmeš ga vsak tretji torek v mesecu, poslali pa ti bomo najmanj pet izdelkov priznanih beauty znamk. Nekateri izdelki so v obliki testerjev, nekateri so manjših, potovalnih velikosti, vsakič pa bomo skušali dodati tudi enega v polni velikosti. Skupna vrednost izdelkov v Beauty Boxu je vsakič precej večja od cene mesečne naročnine.

Skleneš lahko mesečno, trimesečno, polletno in letno naročnino. Daljše naročniško obdobje ti prinaša ugodnosti, saj ti pri polletni naročnini en Beauty Box podarimo (plačaš jih samo pet), pri letni pa kar dva (plačaš jih samo deset).

Spremljaj nas na Facebooku in Instagramu, kjer vsak mesec organiziramo nagradne igre in nekaj Beauty Boxov tudi podarimo!

In če želiš ostati na tekočem z vsemi našimi posebnimi akcijami, se prijavi na e-novičke, tako da ti nič pomembnega ne uide 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja