Naslednji Beauty Box prihaja 17. decembra

December velja za najbolj veseli mesec v letu. To je čas zaključevanja starega in vznemirljivo pričakovanje novega leta. In tik pred najbolj čarovnim delom leta, to je pred božičnimi in novoletnimi prazniki, te bomo s prav posebnim Beauty Boxom razveselili tudi mi.

Decembrski Beauty Box bo na tvoj naslov prišel 17. decembra. In ker je zadnji mesec v letu namenjen čudovitemu obdarovanju, je to lahko tudi prav posebno darilo za tvojo prijateljico ali tebi najdražjo osebo.

Kako lahko Beauty Box podariš?

Preprosto. V košarico dodaš izbrani paket naročnine (mesečni, trimesečni, polletni ali letni paket), nato pa pri izpolnjevanju podatkov o plačilu in naslovu dostave izbereš ‘Dodaj nov naslov’. Pri zadnjem koraku ‘Oddaj naročilo’ najdeš prazno polje, kamor lahko napišeš tvoje Osebno sporočilo naslovniku, ki ga bomo natisnili, lepo oblikovali in dodali v Beauty Box. Tvoja prijateljica ga bo prejela na domači naslov 17. decembra.

V kolikor želiš Beauty Box osebno podariti, preprosto sledi zgornjim navodilom, le naslov, kamor ga pošljemo, navedi svoj.

Za kakršna koli vprašanja smo ti vedno na voljo na hello@beautybox.si

Svoj Beauty Box lahko naročiš na https://www.beautybox.si/box.

Kako deluje Beauty Box?

Beauty Box deluje na principu mesečne naročnine. Prejmeš ga vsak tretji torek v mesecu, poslali pa ti bomo najmanj pet izdelkov priznanih beauty znamk. Nekateri izdelki so v obliki testerjev, nekateri so manjših, potovalnih velikosti, vsakič pa bomo skušali dodati tudi enega v polni velikosti. Skupna vrednost izdelkov v Beauty Boxu je vsakič precej večja od cene mesečne naročnine.

Skleneš lahko mesečno, trimesečno, polletno in letno naročnino. Daljše naročniško obdobje ti prinaša ugodnosti, saj ti pri polletni naročnini en Beauty Box podarimo (plačaš jih samo pet), pri letni pa kar dva (plačaš jih samo deset).

Spremljaj nas na Facebooku in Instagramu, kjer vsak mesec organiziramo nagradne igre in nekaj Beauty Boxov tudi podarimo!

In če želiš ostati na tekočem z vsemi našimi posebnimi akcijami, se prijavi na e-novičke, tako da ti nič pomembnega ne uide 🙂

Za dodatna vprašanja smo ti na voljo na hello@beautybox.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja