Naslednji Beauty Box prihaja 19. marca

Tik pred nastopom koledarske pomladi te bomo razveselili z našim naslednjim Beauty Boxom. Na tvoj naslov prihaja 19. marca in bo tudi po vsebini napovedal začetek toplejšega dela leta.

Svoj Beauty Box lahko naročiš na https://www.beautybox.si/box.

Kako deluje Beauty Box?

Beauty Box deluje na principu mesečne naročnine. Prejmeš ga vsak tretji torek v mesecu, poslali pa ti bomo najmanj pet izdelkov priznanih beauty znamk. Nekateri izdelki so v obliki testerjev, nekateri so manjših, potovalnih velikosti, vsakič pa bomo skušali dodati tudi enega v polni velikosti. Skupna vrednost izdelkov v Beauty Boxu je vsakič precej večja od cene mesečne naročnine.

Skleneš lahko mesečno, trimesečno, polletno in letno naročnino. Daljše naročniško obdobje ti prinaša ugodnosti, saj ti pri polletni naročnini en Beauty Box podarimo (plačaš jih samo pet), pri letni pa kar dva (plačaš jih samo deset).

Spremljal nas na Facebooku in Instagramu, kjer vsak mesec organiziramo nagradne igre in nekaj Beauty Boxov tudi podarimo!

In če želiš ostati na tekočem z vsemi našimi posebnimi akcijami, se prijavi na e-novičke, tako da ti nič pomembnega ne uide 🙂

Čudovito darilo za tvojo prijateljico, mamo…

In ne pozabi! Beauty Box je lahko tudi čudovito darilo za tvojo prijateljico, mamo, teto ali kogar koli, ki ti je posebej blizu in bi mu rada izkazala svojo hvaležnost. Pri naročilu lahko dopišeš osebno sporočilo, ki ga bomo lepo oblikovali in priložili v Beauty Box. Bolj natančna navodila, kako lahko Beauty Box podariš, si lahko prebereš tukaj.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pišeš na hello@beautybox.si. Z veseljem ti bomo odgovorili in pomagali.

BEAUTY BOX LAHKO NAROČIŠ NA www.beautybox.si/box.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja