Naslednji Beauty Box prihaja 28. januarja 2020

Čez praznike si bomo tudi mi malce napolnili baterije, v novem letu 2020 pa se ponovno vidimo 28. januarja, ko obljubljamo nove čudovite izdelke, ki jih boš lahko testirala.

Kako deluje Beauty Box?

Beauty Box deluje na principu naročnine. Prejmeš ga vsak tretji torek v mesecu, poslali pa ti bomo najmanj pet izdelkov priznanih beauty znamk. Nekateri izdelki so v obliki testerjev, nekateri so manjših, potovalnih velikosti, vsakič pa bomo skušali dodati tudi enega v polni velikosti. Skupna vrednost izdelkov v Beauty Boxu je vsakič precej večja od cene enega Boxa.

Naročiš se lahklo na mesečni paket (eno škatlico), trimesečni, polletni ali letni paket. Paket za daljše obdobje ti prinaša ugodnosti, saj ti pri polletnem paketu en Beauty Box podarimo (plačaš jih samo pet), pri letnem pa kar dva (plačaš jih samo deset).

Svoj Beauty Box lahko naročiš na https://www.beautybox.si/box.

Spremljaj nas na Facebooku in Instagramu, kjer vsak mesec organiziramo nagradne igre in nekaj Beauty Boxov tudi podarimo!

In če želiš ostati na tekočem z vsemi našimi posebnimi akcijami, se prijavi na e-novičke, tako da ti nič pomembnega ne uide 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja