Paletka Rimmel s sijajnimi odtenki za še lepši obraz

Zagotovo veš, da je blagovna znamka Rimmel med bolj vidnimi in da na prodajne police postavlja enkratne izdelke. Sicer je Rimmel na samem začetku skrbel predvsem zato, da so ljudje lepo dišali. Kasneje pa je začel proizvajati še druge kozmetične izdelke.

Naša ekipa ti predstavlja paletko Rimmel, ki je namenjena osvetljevanju. Saj veš, kako zelo pomembno je osvetljevanje v zadnjem času, sploh odkar so trike osvetljevanja začele uporabljati ter promovirati znane osebe. Ti pa se z veseljem zgleduješ po njih ter dodajaš še nove, kajneda? 🙂

Paletko Rimmel lahko kupiš v več različnih različicah. To je predvsem odvisno od tega, kakšen tip krasotice si. Ne glede na to, za katero paletko se boš odločila, pa bo osvetljevalec Rimmel poskrbel, da bo tvoj obraz videti zdrav in poln vitalnosti.

Lastnosti, s katerimi se rada pohvali paletka Rimmel

Paletko Rimmel popolnoma osvetljuje obraz, izboljša odtenek kože, rahlo poudari izbrane dele obraza ter koži zagotavlja svežost.

Še nekaj zelo koristnih namigov:

  1. Odtenke paletke Rimmel nanašaj na mesta na obrazu, ki jih želiš poudariti in osvetliti.
  2. Za še bolj intenzivni sijaj uporabi vlažno gobico.
  3. Osvetljevalec lahko naneseš na trepalnice, na katerih je še mokra maskara.
  4. Osvetljevalec nanesi na tekočo podlago.
  5. Poigravaj se z različnimi odtenki osvetljevalcev. Če si temnejše polti, si izberi zlate osvetljevalce. Če si svetlejše polti, raje izberi osvetljevalce z rozastim podtonom. 🙂

Draga, krasotica! Vabimo te, da paletko Rimmel, ki si jo prejela v decembrskem Beauty Boxu, ocenih in podaš svoj komentar TUKAJ. To ti prinese dodatne točke zvestobe, ki jih lahko uvočiš pri naslednjem naročilu na Beauty Box. In ne pozabi, naslednji prihaja na tvoj naslov že 15. januarja 🙂 Naročiš se lahko na www.beautybox.si/box.

Pa srečno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja