Pet fantastičnih maskar za jesen 2018, ki vas bodo navdušile

Vsak umetnik ličenja bo povedal, da je maskara krona vsakega beauty videza, včasih pa je edina stvar, ki je potrebna, da zablestimo. Tudi če ličil ne uporabljate veliko ali pogosto, zagotovo uporabljate vsaj maskaro. Predvsem zato, ker doda tisto nekaj, kar ustvari občutek urejenosti in nam hkrati čudovito poudari oči brez pretiranega truda.

Najbolj zaželene trepalnice so dolge, enakomerne, definirane od korena do konic in zelo polne.

Izbrali smo pet top maskar te jeseni, ki jih lahko najdete v prodajalnah dm, in ki vas bodo zagotovo navdušile.

Maybelline Lash Sensational za naravno ali dramatično ličenje

Maybelline Lash Sensational maskara je že zdavnaj postala nepogrešljiv del ličenja vseh žensk, ki hočejo izgledati odlično. Nežna kremasta tekstura se zelo dobro nanaša s pomočjo aplikatorja s krtačko, ki bo vaše trepalnice popolnoma ločil ter jih naredil izrazite in dolge. Po njenem nanosu boste dobili globok, zapeljiv pogled, hkrati pa vaše oči ne bodo izgubile svoje naravne lepote. Odlična novica je, da je primerna tudi za bolj občutljive oči.

Za nežno ličenje zadostuje, če maskaro nanesete z enostavnim potegom, za bolj poudarjene oči ponavljajte nanos, dokler ne dobite izrazitega in zapeljivega pogleda, ki se mu nihče ne bo mogel upreti!

L’Oréal Paris Unlimited maskara za zavihane trepalnice (kot v kozmetičnem salonu)

Znamka L’Oréal Paris je še z enim novim izdelkom navdušila vse lepotne navdušenke, posebej zaposlene ženske, ki jim je pomembna vsaka minuta. Z novo Unlimited maskaro boste dosegli vsako trepalnico posebej, za nanašanje pa boste porabili bistveno manj časa. S svojo novo gladko teksturo in formulo, ki temelji na tehnologiji polimerov, bo ustvarila ekstremno dolge trepalnice. Poleg nove formule ima tudi inovativno krtačko, ki se lahko nastavi v dva položaja, kar zagotavlja popolno natančnost pri nanašanju.

Pozicija 1: Raven položaj krtačke za efekt dolgih in dvignjenih trepalnic
Krtačo nastavite v raven položaj ter maskaro nanesite enako, kot pri uporabi vsake druge maskare.

Pozicija 2: Poševen položaj krtačke za intenzivnost kratkih trepalnic
Spremenite položaj krtačke v poševnega ter se s krtačko premikajte od zunanjega do notranjega kotička očesa. Na ta način boste dosegli prav vsako trepalnico – tudi najkrajše!

Neomejene možnosti nanosa z upogljivo krtačko si oglejte v spodnjem videu.

Bourjois Eye Catching maskara, ki bo poskrbela za zapeljiv mačji videz

Bourjois vedno jemlje navdih v simpatični Parižanki, ki dojema ličenje kot zabavno in čisto brez napora. Formula maskare Bourjois Eye Catching prinaša intenziven volumen, ob tem pa bodo vaše trepalnice ostale mehke in voljne. Napredno ukrivljena krtačka bo zgostila in definirala vsako trepalnico posebej, hkrati pa jih bo zavihala navzven in ustvarila prepričljiv mačji videz s široko odprtimi očmi.

Maskaro nanašajte z rahlimi potegi od korena do konic trepalnic. Za bolj poudarjen videz nanesite več slojev.

Deborah Double effect maskara za senzacionalen volumen in dolžino

Ta izjemna 2-v-1 maskara z edinstvenim mehanizmom vrtljivega aplikatorja nudi trepalnicam senzacionalen volumen in dolžino. Vaše trepalnice bodo popolnoma spremenjenje, brez packanja in lepljenja. Poseben vrtljiv aplikator z dvojnimi elastomeri pa omogoča nastavljanje na dve poziciji, ki nudita dva različna učinka:

Pozicija 1: dolžina & definicija – v paralelni poziciji ščetin maskara Deborah Double effect loči vsako trepalnico in ustvari neverjetno definicijo in podaljšanje.

Pozicija 2: ekstremen volumen – spiralna pozicija ščetin (zavrtite aplikator v nasprotni smeri urnega kazalca), idealna za ustvarjanje ekstremnega volumna.

Kako ustvariti senzacionalen volumen in dolžino si lahko ogledate v spodnjem videu.

Max Factor Lash Crown maskara za glamurozen pogled

Maskara Max Factor Lash Crown bo vam omogočila ustvarjanje močnega videza v trenutku. Zasnovana je z inovativno konico krtačke v obliki krone, ki bo ustvarila videz dolgih in gostih trepalnic. Zahvaljujoč mehkim silikonskim ščetinam boste s to maskaro dosegli koren trepalnic in s tem ustvarili gostoto na dnu. Izpostavljeno »barvno« jedro je pametno oblikovano tako, da vam pokaže, kdaj je dno ščetin prazno, kar omogoča targetiranje točno določenih trepalnic, brez skrbi, da bi nanesli preveč izdelka na tiste, ki so že obarvane.

Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korena do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.

Omenjene maskare ter najbolj trendna ličila in novosti lahko najdete v dm prodajalnah in v katalogu, kjer so izdelkom priložene tudi QR kode, preko katerih si lahko ogledate YouTube videe posameznega nanosa ličil in njihovih končnih efektov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja