Podjetje Butters ti podarja 15-odstotni popust

Če si prejela majski Beauty Box, potem smo te zagotovo razveselili s čudovitim izdelkom (v polni velikosti) podjetja Butters – mešanim maslom za telo Mix Butter.

Podjetje Butters je pojem naravne kozmetike v Sloveniji! Njihovi izdelki temeljijo na naravnih nerafiniranih maščobah, med katerimi so verjetno najbolj znane karitejevo maslo, kakavovo maslo, kokosovo olje in arganovo olje. Izdelki so plod izključno lastnega znanja in so razviti ter proizvedeni v Sloveniji po zahtevah najvišjih evropskih kozmetičnih standardih.

Butters naravna kozmetika je primerna za vse tipe kože.

Butters naravna kozmetika je primerna za vse tipe kože.

Pri Buttersu so razvili inovativen postopek predelave, zaradi česar boste v izdelkih Butters našli kar se da največ vitaminov, mineralov in zdravih maščobnih kislin. Ne vsebujejo niti kapljice vode, zato jim ne dodajajo konzervansov, katerih glavna funkcija je povečanje obstojnosti izdelka.

Njihova naravna kozmetika je primerna za vse tipe kože, tudi najbolj občutljivo, zato lahko izdelke uporabljajo tudi otroci in dojenčki. Izdelki so izključno rastlinskega izvora in večina izmed njih primernih za vegane.

Butters naravna kozmetika odpira vrata v povsem novo dimenzijo kozmetičnih izdelkov za dnevno nego kože.

Butters naravna kozmetika odpira vrata v povsem novo dimenzijo kozmetičnih izdelkov za dnevno nego kože.

Darilo za Beautyboxice!

Če so ti izdelki Butters všeč (enega smo ti, ko rečeno, poslali v majskem Beatuy Boxu), potem se boš zagotovo razveselila njihovega darila, saj ti pri nakupu izdelkov v njihovi spletni trgovini pojujajo kar 15-odstotkov popusta. Če popust želiš izkoristiti, potem pri nakupi vpiši kodo

BEAUTYBOX15.

Popust lahko uveljaviš do 5. junija 2019.

Odklikaj na www.butters.si in pobrskaj med številniki čudovitimi izdelki naravne kozmetike.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja