Preizkusili smo maskaro Max Factor 2000 Calorie – preberi naše ugotovitve!

Naše ugotovitve in vtise ti sporočamo v obliki vprašanj in odgovorov.

1. Komu jo priporočamo?

Maskaro priporočamo vsem lepoticam, ki prisegajo na klasiko in ne nasedajo pompoznim embalažam. Od maskara pričakujejo predvsem povečan volumen in nadvse natančen in tudi efektiven nanos.

V kakšni embalaži je pakirana maskara?

Njena oblika je ovalna z ravno odrezanimi konci. Pokrovček je dovolj velik in praktičen. Služil vam bo kot držalo in igra glavno vlogo pri nanosu. Čopič je kratek in raven. Ščetine so goste. V embalaži je 9 mililitrov tekočine.

Iz katerih sestavin je maskara?

Na sami embalaži sestavin ni napisanih. Ko smo jo povonjali, smo dobili občutek, da je v njej malce dišave. Njen vonj ni vsiljiv. Zaznali nismo kemičnega vonja, kar je dobro. Ne glede na znamko diši kot vsaka prava maskara.

Kako maskaro nanašamo?

Njen nanos je povsem preprost. Držalo je namreč praktično in zelo lahko. Tudi čopič je ravno dovolj dolg. Ob konici se rahlo zoži. Z njim na povsem enostaven način lahko obarvamo tudi zelo kratke in nekoliko tanjše trepalnice, ki se nahajajo v notranjih kotičkih očesa.

Kako je z njeno obstojnostjo?

Njen nanos je obstojen, čeprav za maskaro Max Factor 2000 Calorie velja, da ni vodoodporna. Njen nanos se ne drobi. S pomočjo odstranjevalca ličil se lahko povsem enostavno odstrani.

Kakšen je naš splošni vtis?

Menimo, da je maskara Max Factor 2000 Calorie odličen kos, ki bi ga morala v svoji torbici imeti prav vsaka prava ženska. Že samo z enim nanosom dosežemo neverjeten učinek. Če nanesemo več slojev, pa vsekakor dosežemo zelo visoko stopnjo dramatičnosti.

Tako … Drage dama, sedaj si ti na vrsti. Čas je, da tudi ti nam napišeš svoje ugotovitve, ocene … Ko boš nanesla maskaro na svoje trepalnice, nam zaupaj kaj posebnega. Nekaj, česar ti mi morda nismo.

Svojo oceno in komentar lahko napišeš TUKAJ, kar ti prinese nove točke zvestobe in dodaten popust pri naročilu naslednjega Beauty Boxa.

Beauty Box lahko naročiš na www.beautybox.si/box.
Naslednji prihaja že 15. januarja 2019.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja