Prvi Beauty Box prihaja že 15. novembra!

Zdaj gre zares. Meseci priprav na prvi pravi Beauty Box v Sloveniji so končani! In ekipa, ki stoji za celotnim projektom, komaj čaka, da odpreš svojo prvo škatlo presenečenja.

Od 15. novembra dalje tudi v Sloveniji vsak mesec pošiljamo na tvoj domači naslov izdelke najboljših svetovnih beauty znamk. Da boš na tekočem z novostmi, da jih lahko testiraš in da si v trendu.

Prvi mesec je na voljo samo omejeno število škatel, natančneje 100, zato z naročilom pohiti in si tako zagotovi svoj prvi Beauty Box.

Zakaj bi se naročila na Beauty Box?

Razlogov je veliko, na tem mestu pa ti bomo skušali predstaviti nekaj najboljših.

Beauty Box deluje na principu mesečne naročnine, kar pomeni, da vsak mesec prejmeš Beauty Box ob približno istem dnevu. V škatli je vedno najmanj pet izdelkov svetovno znanih beauty znamk. Nekateri izdelki so v obliki testerjev, nekateri so manjših, potovalnih velikosti, nekaj pa je vedno tudi v polni velikosti.

6 razlogov za Beauty Box!

Prvi razlog, zakaj se splača postati naročnica na Beauty Box, je ta, da je skupna vrednost vseh izdelkov v škatli vedno višja od vrednosti mesečne naročnine. Za Beauty Box plačaš mesečno samo 15 EUR, medtem ko so izdelki vredni več.

Drugi razlog je, da vsakič prejmeš tudi čudovito škatlo, ki ti lahko služi za več namenov. Ker je čudovito oblikovana, ti lahko popestri delovno mizo, omaro ali kateri koli kotiček v stanovanju, ki je namenjen shranjevanju predmetov.

Tretji razlog je, da v vsaki škatli prejmeš informacije in nasvete o uporabi posameznega izdelka. Izdelkom namreč vsakič priložimo lično brošurico s predstavitvijo izdelkov in vsemi potrebnimi informacijami glede njihove uporabe.

Četrti razlog je, da boš med prvimi, ki bo testirala nove beauty izdelke. Skušali ti bomo poslati izdelke, ki so šele prišli na trg in so zato še toliko bolj zanimivi.

Peti razlog je, da boš izdelke lahko na naši spletni strani tudi ocenjevala in komentirala njihovo uporabo, kar pomeni, da boš informacije delila s preostalimi članicami naše skupnosti in tako tudi sama prejela informacije o njihovem učinku iz prve roke. Smo omenili, da si z ocenjevanjem izdelkov nabiraš tudi točke zvestobe?

Šesti razlog je zelo preprost, pa vendar zelo prijeten. Namreč z naročnino na Beauty Box vsak mesec prejmeš na domači naslov darilo, ki je namenjeno samo tebi. In vsebina ostaja skrivnost, tako da do konca ne veš, kakšno presenečenje te čaka!

Vabljena torej, da se nam pridružiš! Naročiš se lahko tukaj.

Z bolj podrobnejše informacije nam lahko pišeš na hello@beautybox.si, odgovore pa najdeš tudi v rubriki Pogosta vprašanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja