Te zanima, kakšen je trend za jesenski make up 2018? Beri dalje…

Če spremljaš ličenje zvezdnic, v kar ne dvomimo, si zagotovo opazila, da so to jesen naličene predvsem zelo naravno. Poudarjena je torej predvsem njihova naravna lepota.

Tudi največji strokovnjaki ličenja nam za to jesen priporočajo polprekrivne podlage, poudarjene obrvi v zelo naravnih odtenkih, nežno poudarjena lica in ustnice, ki morajo biti le za odtenek ali dva temnejša od naravnih. Za večerne izhode dodamo samo še eyeliner.

Posebna pozornost je namenjena izbiri pudra

Ne glede na modne smernice oziroma trende mora tvoj izbrani puder, ki ga nase nanašaš v jesenskem času, ustrezati tvojemu tonu kože. Od poletnega pudra mora tako odstopati vsaj za odtenek ali dva. Obenem je zelo pomembno, da tvoj ‘jesenski puder’ vsebuje veliko več hranilnih sestavin in antioksidante.

Za jesen torej izberi puder, ki bo tvojo kožo zaščitil pred hudim mrazom, mrzlim vetrom in suhim zrakom, ki se pojavlja v ogrevanih prostorih.

Goste, a urejene obrvi

Letošnja jesen je v znamenju poudarjenih in lepo urejenih obrvi. Te delujejo naravno, mladostno in bujno. Vrhunski strokovnjaki ličenja celo predlagajo naravno skuštrane obrvi.

Težave boste sprva imele morda dekleta, ki se spopadate z nekoliko tanjšimi obrvmi. Ne glede na to, pa na trgu obstaja veliko izdelkov, ki omogočajo rast, pravo barvo in tudi navidezno zgostitev tvojih obrvi.

Zadimljene oči z mehko rjavo barvo

Hladna jesen oziroma sezona je za letošnje leto izbrala rjavo barvo, tako na modnem kot tudi na lepotnem področju. Zadimljene oči so še vedno pravi modni hit, tokrat pa z uporabo mehko rjave barve. Uporabi jo še ti.

Pop odtenki in bleščice vseh vrst

Letošnja jesen je tudi v znamenju pop odtenkov. Pri tem mislimo predvsem na vijolično, zeleno in rdečo barvo. Za piko na i pa to jesen poskrbijo bleščice, ki so lahko prav vseh vrst. Te lahko daješ na oči, lica, ustnice in na nohte. Bleščice na očeh naj bodo nekoliko v bolj lahkotni različici, dodaj pa jim še vodoodporno maskaro ter balzam za ustnice.

V tvoji torbici pa se morajo vsekakor znajti tudi že dlje časa nadvse priljubljeni ‘highlighterji‘ oziroma osvetljevalci. Družbo naj jim dela še pravi odtenek rdečila za lička.

  • Ne pozabi, čudovite izdelke za jesen 2018 prejmeš tudi v Beauy Boxu vsak mesec. Naročiš se lahko tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja