BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš vsaj dvakrat več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

 
Butters

Butters balzam po sončenju

Butters balzam intenzivno pomirja kožo med in po daljši izpostavljenosti soncu. Aloe vera, beta karoten in ognjič poskrbijo za regeneracijo kože ter podpirajo sposobnost njenega obnavljanja. Zaradi alantoina izdelek zagotavlja globinsko nego, izdatno vlaži in ohranja zdravo kožo. V kožo se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka. Preberite več >
Ocena
  na podlagi 8 mnenj  |  Oddaj svoje mnenje
Deli s prijatelji:

Kako učinkuje?

 

Balzam po sončenju intenzivno pomirja kožo, ki je bila dlje časa izpostavljena sončnim žarkom. Kožo hidrira in ji povrne sijaj ter gladkost. Deluje tudi tako, da podpira sposobnost njene regeneracija (obnavljanje kožnih celic), zato preprečuje prve znake staranja kože. Balzam po sončenju je izrazito negovalen izdelek, ki zagotavlja globinsko nego in vlaženje.

 

Kdaj uporabljati balzam po sončenju?

 

Balzam je namenjen negi kože po sončenju. Uporabljamo ga po vsakokratnem izpostavljanju sončnim žarkom oz. visokim temperaturam. Sončenje kožo dehidrira, zaradi česar ta postane suha, bleda, brez leska in nagubana. Z balzamom po sončenju poskrbimo za intenzivno vlaženje, kožo pa oskrbimo tudi z veliko mero antioksidantov

 

Najbolj priporočljivo je uporabiti balzam neposredno po izpostavljanju soncu, kakor tudi po večerni prhi. V kožo se hitro vpije, zato si lahko takoj po uporabi nadenemo oblačila. Balzam je primeren tudi med sončenjem, saj bomo z njim preprečili pretirano dehidracijo kože. Za nego med sončenjem ga kombiniramo s porjavitvenim pudingom, ki bo poskrbel za hitrejšo, intenzivnejšo in dolgotrajnejšo zagorelosti kože s sončenjem ali brez le-tega.

 

Zakaj bo navdušil?

 

Balzam je izdelek na nego kože po sončenju in je visoko učinkovit, izrazito vlažilen in negovalen kozmetičen izdelek. Je prijetnega, svežega in nevsiljivega vonja, v kožo pa se vpije hitro in ne pušča mastnih sledi. Vpije se tako hitro, da lahko takoj po uporabi oblečemo svojo najljubšo poletno oblačilo.

Balzam po sončenju vsebuje 100 % organske aktivne sestavine in je primeren za vegane.

 

Več na www.butters.si.

Mnenja uporabnikov
Natalija
11.12.2019 20:17
Mi je zelo prav prislo na morju letos. Pa se super disi
Natalija
11.12.2019 20:17
Mi je zelo prav prislo na morju letos. Pa se super disi
Anonimen uporabnik
07.12.2019 22:31
Super vlažilno in pomirjajoče. Primerno tudi za razdraženo kožo
dea
07.12.2019 18:01
Super izdelek, ki pomiri kožo po sončenju, se hitro vpije in za sabo ne pušča mastnega občutka. Odlično se obnese tudi v jesenskih dneh ;)
cvetka
03.10.2019 12:27
Izdelek meni pisan na kožo
MANCI
18.09.2019 10:59
Super izdelek za po sončenju in za vsakdanjo rabo. Jaz ga uporabljam tudi za obraz,kjer se tudi super obnese.
Tina..
18.09.2019 07:29
Izdelek je res super, ker navlaži kožo, in ne pusti mastnega sloja na koži.. pa še omamno diši :P
Andrejci
22.07.2019 23:26
Trenutno moj najljubši izdelek. Ima prečudovit vonj, koža je po nanosu mehka in resnično pomaga pomiriti kožo po soncu. Več kot odličen :D
natalija.tanodi18
17.07.2019 12:04
Izdelek mi je že čez noč pomagal pomiriti malo opečeno kožo. Ker je moja koža občutljiva na sonce bo to super izdelek zame.
Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.