BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

 

Ekskluzivno: Beauty Box ZANJ

Posebna izdaja Beauty Boxa za valentinovo, Beauty Box ZANJ, ki je namenjen tvojemu fantu, prijatelju ali nekomu, ki ga imaš rada! V njem bodo čudoviti beauty izdelki, namenjeni moškim.  Preberite več >
Ocena
  na podlagi 0 mnenj  |  Oddaj svoje mnenje
Dodaj v košarico
Povprašaj o izdelku
Cena:
15,00  brez DDV
Količina:
1
Deli s prijatelji:

Če za valentinovo rada obdaruješ, potem je Beauty Box ZANJ lahko zares posebno darilo! Naš dostavljalec bo tvoje darilo dostavil točno na valentinovo, torej 14. februarja, na naslov, ki ga napišeš pri naročilu. V Beauty Box lahko dodaš tudi osebno sporočilo, ki ga bomo mi lepo oblikovali in ga tako naredili še bolj osebnega.

 

Kako lahko naročiš Beauty Box ZANJ?

 

Preprosto! Beauty Box enostavno dodaj v košarico za naročila, izpolni podatke o naslovu dostave, in pri zadnjem koraku pred naročilom v poseben obrazec dodaj osebno sporočilo, da bo prejemnik vedel, od koga je darilo prejel! 

 

Cena Beauty Boxa ZANJ je 15 EUR, izdelki v njem pa so vredni precej več, tako da z nakupom zagotovo prejmeš super izdelke po izjemno ugodni ceni!

 

Posebna akcija za naročnice!

 

Če se tudi sama naročiš ne Beauty Box za najmanj 3 mesece (ali več), pa ti bomo Beauty Box ZANJ PODARILI! To pomeni, da 14. februarja prejmeš DVA Beauty Boxa, torej enega zase in enega zanj. 

 

Če bi tudi v tem primeru rada, da Beauty Box ZANJ pošljemo na drug naslov, potem nam to napiši v obrazec za sporočilo, ki ga najdeš v zadnjem koraku pri oddaji naročila! 

 

Svoj Beauty Box lahko naročiš na www.beautybox.si/box

 

Za morebitna dodatna vprašanja nam piši na hello@beautybox.si, kjer ti bomo z veseljem pomagali.

Mnenja uporabnikov
Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.