BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš vsaj dvakrat več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

 
Monna

Monna ročno izdelano naravno milo

Narejeno na tradicionalni način s čistimi eteričnimi olji, naravnimi zelišči in organskimi rastlinskimi olji, ki blagodejno vplivajo na počutje. Preberite več >
Ocena
  na podlagi 5 mnenj  |  Oddaj svoje mnenje
Deli s prijatelji:

Monna je neodvisno in kreativno podjetje, ki razume unikatne izzive in priložnosti v modernem svetu, zato so se odločili, da bodo podpirali aktivnosti, ki spoštujejo naravno in pomagali pri 'wellbeingu'.

 

V njihovi naravni kozmetiki se tako ne izogibajo samo nevarnim kemijskim sestavinam, mučenju živali in onesnaževalcem okolja, ampak podpirajo tudi odgovorno pridobivanje sestavin, fair trade, pravice za živali in okolju prijazen stil življenja. To pa zato, ker želijo, da je svet boljši in bolj vesel za življenje.

 

Naravna mila podjetja Monna so 100 % naravna in ročno narejena na tradicionalen način s čistimi eteričnimi olji, naravnimi zelišči in organskimi rastlinskimi olji.

 

Zakaj? Ker so organska mila pomembna! Kaj damo na našo kožo je pomembno! Kaj pustimo našim otrokom in vnukom je pomembno! Torej ne samo, da bo vaša koža čista in sveža, z uporabo njihovih ročno narejenih mil boste imeli tudi čisto vest. Njihove stranke pravijo, da niso našle boljšega mila, saj se njihova naravna organska unisex mila dopolnjujejo v formuli že od leta 2003.

 

Vsa mila so bio-razgradljiva, minimalistično pakirana in niso testirana na živalih. Večina mil je veganskih, ne vsebujejo sintetičnih eteričnih olj in drugih škodljivih kemikalij. V vseh paketih poskušajo biti manj škodljivi za okolje in upoštevati fair trade v poslovanju.

 

Več na monna.si.

Mnenja uporabnikov
Natalija
11.12.2019 20:30
Zelo prijeten vonj
dea
07.12.2019 18:13
Nežno milo, ne suši kože in lepo diši :)
Andrejci
08.10.2019 20:14
Super izdelek, prijeten vonj
cvetka
03.10.2019 12:30
Super je,lepo diši
natalija.tanodi18
08.08.2019 16:08
Izdelek je prekrasen že na pogled, ko ga uporabiš pa še toliko boljši :D
Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.