BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš vsaj dvakrat več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

 
Odori

Odori naravna krema za sončenje

S širokim spektrom zaščite pred žarki UVA in UVB je namenjena zaščiti celotnega telesa. Vsebuje 100 % mineralne filtre, ki niso nano velikosti, zato ne prodirajo v kožo. Dodani delci ustvarijo zaščitni sloj, ki kože ne dražijo, temveč odbijaje škodljive sončne žarke. Diši sladko, vendar nevsiljivo. Preberite več >
Ocena
  na podlagi 4 mnenj  |  Oddaj svoje mnenje
Deli s prijatelji:

Podjetje Odori za vas pripravlja 100-odstotno naravne izdelke za dom in osebno nego, ki so učinkoviti, nežni, dišeči, varni in zdravi, prijazni do kože in narave, celo do pralnega stroja. Ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, alkoholov, encimov in drugih dodatkov.

 

Zelišča in cvetove iz Ljubljanskega barja poberejo, stisnejo in zmeljejo, da pridobijo dragocena olja in esence, ki vam jih ponudijo v okolju prijazni embalaži, namenjeni večkratnemu polnjenju. Bistveno pri procesu izdelave je, da se sestavin ne pregreva, zato se ohranijo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Večino sestavin pripravijo, vzgojijo in izdelajo sami. Raziščejo in preizkusijo tehnološke postopke, pravilna zaporedja, temperature in procese. Imajo svoj zeliščni vrt in lasten čebelnjak. Kadar je mogoče, so izdelki veganski, vsi pa nastanejo brez postopkov, ki bi kakorkoli poškodovali živali.

 

Več na odori.si.

Mnenja uporabnikov
Natalija
11.12.2019 20:31
Super
cvetka
03.10.2019 12:30
Meni je bila zelo vredu krema
Senchi
02.08.2019 06:42
Krema je prijetne teksture in lahko mazljiva. Vendar pa ni prijeten občutek na suhi koži, ker da občutek zategnjenosti.
natalija.tanodi18
17.07.2019 12:08
Kremo sem si namazala po obrazu. Nisem imela mastnega občutka, kot da imam nekaj na obrazu, krema diši, tako da je meni osebno super.
Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.