BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš vsaj dvakrat več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

 
Planet zdravja

Planet zdravja Kandidol olje za preprečevanje razmnoževanja glive Candida

Kandidol blaži in umirja srbenje spolovil, vnetij spolovil, beli tok in neprijeten vonj. Enako blaži in umirja srbenje in vnetje v kožnih gubah. Preberite več >
Ocena
  na podlagi 1 mnenj  |  Oddaj svoje mnenje
Deli s prijatelji:

Sestavine v Kandidolu namreč ščitijo zdrave celice pred glivo Candida albicans tako, da okoli celice naredijo fibrinsko oblogo. Tako Kandidol preprečuje razmnoževanje glive Candida in razkraja ovojnico glivic. Že nekajdnevna uporaba Kandidola umiri srbečico in vnetje, neprijeten vonj ni več izrazit, celice si opomorejo. Prav tako uplahnejo otekline in srbenje preneha. Kandidol lahko uporabljamo tudi preventivno. Podrobnejši opis izdelka najdete tukaj.

 

Želite vedeti več izdelku ali potrebujete nasvet za njegovo uporabo? Pokličite na telefonsko številko 080 88 10. Če pa vas že dlje časa pestijo ponavljajoče se zdravstvene težave in bi radi svojemu telesu na naraven način pomagali do vzpostavitve ravnovesja in trajnega zdravja, lahko svoj termin za posvet v eni od 15 poslovalnic in franšiznih poslovalnic po vsej Sloveniji rezervirate tukaj. Skupaj boste poskusili najti rešitve za vaše težave.

Mnenja uporabnikov
Natalija
07.06.2019 20:02
Okej
Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.