BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš vsaj dvakrat več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

 
Planet zdravja

Planet zdravja Olje 54 Extra za učinkovito pomoč pri lajšanju bolečin

Bolečina se v našem telesu pojavi takrat, ko se določen del telesa pregreje oz. ko v tem delu telesa nastane zastoj toplote. Preberite več >
Ocena
  na podlagi 1 mnenj  |  Oddaj svoje mnenje
Deli s prijatelji:

Olje 54 Extra s svojimi učinkovinami omogoči odvečni toploti, da se sprosti skozi popek in skozi kožo. Tako se uravnovesi razmerje med toploto in hladom v telesu, začutimo blagodejno razbremenitev v predelu bolečine. Zaradi uravnovešenja temperatur se zmanjša tudi bolečina, krči pa počasi začnejo popuščati. Olje 54 Extra zato priporočamo pri težavah kot so: glavoboli, boleče menstruacije ter pri lajšanju in zmanjševanju bolečin v sklepih po športni aktivnosti. Podrobnejši opis izdelka najdete tukaj.

 

Želite vedeti več izdelku ali potrebujete nasvet za njegovo uporabo? Pokličite na telefonsko številko 080 88 10. Če pa vas že dlje časa pestijo ponavljajoče se zdravstvene težave in bi radi svojemu telesu na naraven način pomagali do vzpostavitve ravnovesja in trajnega zdravja, lahko svoj termin za posvet v eni od 15 poslovalnic in franšiznih poslovalnic po vsej Sloveniji rezervirate tukaj. Skupaj boste poskusili najti rešitve za vaše težave.

Mnenja uporabnikov
Natalija
07.06.2019 20:02
Okej
Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.