BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš vsaj dvakrat več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

 
Planet zdravja

Planet zdravja Relax tonic za izboljšano prekrvavljenost kože

Relax tonic s svojimi naravnimi sestavinami močno krepi delovanje imunskega sistema v celem telesu. Zato ga pijemo in ga mažemo na kožo celega telesa. Preberite več >
Ocena
  na podlagi 1 mnenj  |  Oddaj svoje mnenje
Deli s prijatelji:

V nekaj trenutkih po nanosu na kožo čutimo kako se telo začne sproščati celo, poveča se energija v telesu in takoj se počutimo boljše. Relax tonic je namenjen povečanju moči telesa, da lahko pravilno opravlja svoje funkcije. Med drugim ga priporočajo vsem, ki so v stresu, imajo alergije, imajo težave s spanjem, okrevajo po boleznih ter vsem športnikom in rekreativcem po tekmah ali po težjih treningih. Podrobnejši opis izdelka najdete tukaj.

 

Želite vedeti več izdelku ali potrebujete nasvet za njegovo uporabo? Pokličite na telefonsko številko 080 88 10. Če pa vas že dlje časa pestijo ponavljajoče se zdravstvene težave in bi radi svojemu telesu na naraven način pomagali do vzpostavitve ravnovesja in trajnega zdravja, lahko svoj termin za posvet v eni od 15 poslovalnic in franšiznih poslovalnic po vsej Sloveniji rezervirate tukaj. Skupaj boste poskusili najti rešitve za vaše težave.

Mnenja uporabnikov
Natalija
07.06.2019 20:03
Vonj je super, ampak mi koza zal ne sprejme
Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.