BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš vsaj dvakrat več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

Pogoji poslovanja

Kako se naročiti na Beauty Box

Naročnino na Beauty Box lahko sklenejo registrirani člani kakor tudi gostje, ki opravijo nakup naročnine brez registracije. Registrirani člani imajo določene prednosti, in sicer (1) lahko nakup naročnine opravijo hitreje, (2) v svojem profilu imajo natančen pregled nad vsemi svojimi dejavnostmi in (3) v kolikor v svojem profilu izpolnijo tudi poseben vprašalnik, se bo vsebina njihovega Beauty Boxa, kadar bo to mogoče, prilagajala njihovim osebnim potrebam.

 

Kako poteka naročnina na mesečne pakete

Na voljo so štirje različni paketi naročnine na Beauty Box: - mesečna naročnina (enkratni nakup); - 3-mesečna naročnina; - 6-mesečna naročnina; - 12-mesečna naročnina. Kupoprodajna pogodba med Beauty Boxom in naročnikom je sklenjena v trenutku, ko Beauty Box naročniku pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi naročnine. Preden se izteče vaše naročniško razmerje za izbrani paket, vas bomo pravočasno obvestili po elektronski pošti. V kolikor vašo naročnino za novo obdobje podaljšate pravočasno, to je najpozneje do 10. v mesecu, se vaše naročniško razmerje ne prekine. V nasprotnem primeru se naročnina avtomatsko prekine. Pomembno! Število škatel je vsak mesec omejeno, zato naročnine sprejemamo samo do trenutka, ko zaloge poidejo. Priporočamo, da se naročite na enega od daljših paketov, saj si v tem primeru svoj Beauty Box za naslednji mesec zagotovite.

 

Kako prekiniti naročnino

Naročnino lahko prekinete kadarkoli, in sicer tako, da nam to sporočite na naslov hello@beautybox.si. V tem primeru vam bomo najkasneje v 14 dneh na vaš račun nazaj nakazali znesek celotne naročnine minus strošek tistih pošiljk, ki ste jih že prejeli. Mesečna naročnina se avtomatsko prekine, če naročnino na Beauty Box za tekoči mesec ne poravnate najpozneje do 10. v mesecu. V kolikor želite nazaj prejeti celotni znesek že plačane naročnine, to lahko storite najkasneje 14 dni po prejemu prvega Beauty Boxa, in sicer tako, da nam nazaj pošljete paket, ki je še neodprt in v originalni embalaži. Strošek pošiljanja v tem primeru nosi naročnik. V kolikor presodimo, da je paket res neodprt in nepoškodovan, vam v roku 14 dni vrnemo celoten znesek naročnine. V kolikor presodimo, da ste nam poslali poškodovan ali že odprt paket , vam jo lahko pošljemo nazaj na vaš domači naslov, v kolikor sami plačate stroške ponovnega pošiljanja.

 

Reklamacije za poškodovani paket ali izdelke v njem

Svetujemo vam, da paket, še preden ga dokončno prevzamete od dostave, dobro pregledate. V primeru vidnejših poškodb embalaže obstaja verjetnost, da je poškodovana tudi notranjost. V tem primeru zavrnite prevzem paketa, saj bo pošta paket vrnila na naš naslov. V kolikor ugotovite, da kakšen izdelek manjka ali je poškodovan, nam to javite na elektronski naslov hello@beautybox.si. Pri morebitni poškodbi morate izdelek fotografirati in natančno opisati poškodbe in okoliščine nastanka poškodbe. V primeru upravičene reklamacije lahko (1) zahtevate prekinitev naročnine in v tem primeru vam vrnemo znesek preostanka naročnine, (2) zahtevate, da vam pošljemo nov paket ali (3) zahtevate, da vam pošljemo nov nepoškodovan izdelek. V kolikor se reklamacija izkaže za upravičeno, to pomeni, (1) da nam vrnete paket v originalni embalaži in neodprtega, ali (2) nam dokažete s fotografijo, da ste v škatli prejeli poškodovan izdelek, celotni strošek zamenjave nosi Beauty Box. V kolikor se reklamacija izkaže za neupravičeno, strošek zamenjave nosi naročnik sam. V primeru spora okrog upravičenosti reklamacije bosta o upravičenosti reklamacije odločala pooblaščena strokovna oseba ali pravni strokovnjak. O spletnem reševanju sporov se lahko podrobneje seznanite na spletni strani Evropske komisije https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

 

Načini plačila

Beauty Box omogoča naslednje načine plačila: - z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe (GLS); - po predračunu (UPN nalog); - s Paypal računom, ki omogoča plačilo s kreditnimi karticami; Beauty Box po plačilu naročnine kupcu pošlje račun na njegov e-naslov. Kupec je dolžen preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Stroški dostave Beauty Boxa so vključeni v ceno naročnine.

 

Ocenjevanje izdelkov na spletni strani

S sklenitvijo naročnine soglašate, da se vaše morebitne ocene in komentarji izdelkov, ki jih objavite na spletni strani www.beautybox.si, lahko objavijo na vseh ostalih kanalih Beauty Boxa (Facebook, Instagram itd.), prav tako pa jih za promocijo svojih izdelkov lahko uporabijo partnerji Beauty Boxa (beauty blagovne znamke). Beauty Box ima pravico, da vaše ocene in komentarje uporablja časovno neomejeno in za kateri koli namen, ki je v poslovnem interesu Beauty Boxa, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor ocen in komentarjev hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisane ocene in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na Beauty Box.

 

Varnost

Beautybox uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

 

Varovanje osebnih podatkov

Naročnik posreduje Beauty Boxu samo tiste osnovne informacije, ki so potrebni, da se izvede celoten postopek nakupa in pošiljanja paketa. Osnovne informacije vključujejo naročnikovo ime in priimek, naslov, številko telefona in elektronski naslov. Podatke uporablja in obdeluje izključno Beauty Box in jih v nobenem primeru ne posreduje tretjim osebam. Enako velja za podatke registriranih naročnikov, ki izpolnijo poseben vprašalnik. Ti podatki so prav tako namenjeni izključno za potrebe prilagajanja produktov naročnikom, ki jih izvaja Beauty Box. Naročnik ima pravico, da v katerem koli trenutku od Beauty Boxa zahteva, da se njegovi osebni podatki trajno izbrišejo iz baze ali se prenehajo uporabljati za pošiljanje promocijskih sporočil. Podrobnejše informacije o varovanju osebnih podatkov si lahko preberete v rubriki Politika zasebnosti.