BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš vsaj dvakrat več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

 
Vichy

Vichy Slow Âge linija za nego kože

Vichy Slow Âge je zmogljiva linija izdelkov za nego kože, obogatena s probiotikom in UV zaščito, ki ti omogoča podaljšanje mladostnega videza kože. Preprosto povedano, Vichy Slow Âge bo odložil nastanek prvih smejalnih gub, hvaležna koža pa se ti bo oddolžila s svežim in zdravim videzom. Preberite več >
Ocena
  na podlagi 13 mnenj  |  Oddaj svoje mnenje
Deli s prijatelji:

Izdelki Slow Âge za dnevno in nočno nego ter za usmerjeno nego področja okoli oči bodo koži zagotovili takojšen občutek udobja, poleg drugih dolgoročnih koristi – zaščito in obnovo kože čez dan ter obnovo in obogatitev s kisikom čez noč. Prav to je bistvo izkušnje Slow Âge; izdelki, ki skrbijo za tvojo kožo, medtem ko živiš v svojem ritmu.

 

Trideseta so leta, ko se umiriš in pomiriš sama s seboj. So tudi leta, ko se čedalje bolj zavedaš tega, da je potrebno skrbeti zase – za svoje fizično in psihično zdravje, ter nenazadnje tudi za svojo kožo.

 

Uporabljaj izdelke, s pomočjo katerih se boš v svoji koži počutila sproščeno. Linija Vichy Slow Âge kožo ščiti pred škodljivimi dejavniki, ki pospešujejo tako vidne kot tihe znake staranja. Ta linija je zasnovana in razvita za ženske, kot si ti, ki živi hitro in dinamično, zato potrebuje nego, ki čez dan ščiti, čez noč pa obnavlja kožo.

 

Vichy Slow Âge je zmogljiva linija izdelkov za nego kože, obogatena s probiotikom in UV zaščito, ki ti omogoča podaljšanje mladostnega videza kože. Preprosto povedano, Vichy Slow Âge bo odložil nastanek prvih smejalnih gub, hvaležna koža pa se ti bo oddolžila s svežim in zdravim videzom.

 

Izdelki Slow Âge za dnevno in nočno nego ter za usmerjeno nego področja okoli oči bodo koži zagotovili takojšen občutek udobja, poleg drugih dolgoročnih koristi – zaščito in obnovo kože čez dan ter obnovo in obogatitev s kisikom čez noč. Prav to je bistvo izkušnje Slow Âge; izdelki, ki skrbijo za tvojo kožo, medtem ko živiš v svojem ritmu.

 

Slow Âge dnevna nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju

 

Na voljo je v dveh teksturah – za normalno do mešano kožo (SPF 25) in za suho kožo (SPF 30), kožo okrepi in navlaži, da deluje mladostno in ima zdrav sijaj. Obe teksturi odlikujeta nežen cvetlični vonj in prijeten občutek na koži. Ta dnevna nega se odlično vpije v kožo, zaradi česar lahko služi kot odlična podlaga za ličila.

Uporaba: Nanesi vsako jutro kot dnevno kremo. Izogibaj se področju okoli oči.

 

Slow Âge nočna nega: obnovitvena in osvežujoča krema in maska za obogatitev kože s kisikom

 

Prva Vichyjeva nočna krema in maska za obogatitev kože s kisikom ter njeno obnovitev po negativnih vplivih iz okolja. Izboljša celično dihanje in obnavljanje kože, noč za nočjo. Po prebujanju je koža popolnoma navlažena in sijoča. Noč za nočjo se koža bolje obnavlja, gube pa so zglajene.

 

Uporaba: Nanesi vsak večer kot nočno kremo in enkrat tedensko v tankem sloju kot 10-minutno masko. Če jo uporabljaš kot masko, se izogibaj področju okoli oči in ustnic.

 

Vichy ponuja napredno nego kože, ki je znanstveno podprta. Kot strokovnjak na področju nege kož, je posvečen iskanju novih strokovnih načinov za doseganje lepe kože zdravega videza. To potrjuje tudi dejstvo, da je danes Vichy blagovna znamka številka 1 v kategoriji Anti-Age izdelkov v lekarnah.*

 
* IQVIA Market Viewer Slovenija, trg anti-age izdelkov 82B3Z, 82B4Z, 82B5A, 82B5B, 82B5D, 82D2A, 82E1Z, 82J1A, 82J1B, 82J1C, obdobje 2017, prodajne vrednosti.
Mnenja uporabnikov
MANCI
05.07.2019 16:10
Všečna kremica
Lucija22
16.06.2019 13:19
Zelo mi je vsec vonj, tekatura kreme. Na kozi pusti prijeten obcutek. Vsec mi je, da ima uv zascito in je kot nalaac prispela za soncne polerne dni.
Natalija
07.06.2019 20:05
Vsec
Alenka
23.12.2018 10:29
Koža je po uporabi takoj mehkejša, vonj je zelo prijeten. Pol mi je je pa uporabil moj fant - tudi njemu je zelo všeč :)
Tasy81
01.12.2018 12:19
V tem zimskem času moja koža potrebuje goste, bogate kreme ki jo nahranijo in navlažijo..Te vse lastnosti Vichy slow age definitivno ima. Zmoti me pa edino zelo močan parfumiran vonj-tega osebno ne maram. Glede tega kako se obnese pri odpravi gubic pa še ne morem ocenit, saj jo uporabljam komaj 14 dni :) Je pa prispela v taki luškani potovalni velikosti.
Anonimen uporabnik
22.11.2018 08:05
ima zelo močan parfumski vonj, kar je lahko za kožo tudi slabo
Anonimen uporabnik
19.11.2018 21:30
Mi je zelo všeč po uporabi kreme je moja koža mehkejša.
Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.