BREZPLAČNA POŠTNINA
Brez dodatnih stroškov
UGODEN NAKUP
Dobiš vsaj dvakrat več, kot plačaš
PRILAGOJENO TEBI
Tvoji koži, lasem in stilu
VSAKOKRATNO VESELJE
Ko odkrivaš novosti in se obdarjaš

 

 
Zeliščno posestvo Cvetka

Zeliščno posestvo Cvetka miceralna voda s svežimi izvlečki zelišč

S kamilico in aktivnim izvlečkom smilja je namenjena čiščenju in negi suhe kože obraza. Odlično očisti ličila, vključno z maskaro in šminko, hkrati pa kožo vlaži in prepreči, da bi bila po čiščenju zategnjena in suha. Uporabljaj vsaj 2 x dnevno oziroma vedno, preden naneseš kremo ali druge izdelke na kožo. Preberite več >
Ocena
  na podlagi 4 mnenj  |  Oddaj svoje mnenje
Deli s prijatelji:

Micelarna vodica je namenjena čiščenju in negi suhe kože obraza. Odlično očisti ličila, vključno z maskaro in šminko, hkrati pa kožo vlaži in prepreči, da bi bila po čiščenju zategnjena in suha. Micelarna vodica s kamilico in aktivnim izvlečkom smilja je namenjena čiščenju suhe kože. Kožo dodatno vlaži in preprečuje luščenje in dodato izsuševanje. Kožo čistimo vsaj 2 x dnevno oz. vedno, preden nanesemo kremo ali druge izdelke na kožo, s čisto krpico ali vato.

 

Čiščenje kože je najpomembnejši del nege kože – tako odstranimo odmrle kožne celice in dovolimo koži, da zadiha in se obnovi. Ali veš, da se naša koža popolnoma obnovi v le 5 dneh? Zato je pomembno, da ji zagotovimo optimalne pogoje za regeneracijo: redne pilinge, da odstranimo odmrlo plast celic, vsakodnevno čiščenje in nego z vlažilnimi kremami ter občasne hranilne maske, ki poskrbijo za globinsko čiščenje in vlaženje.

 

Micelarna vodica vsebuje aktivni izvleček smilja (Helichrysum italicum), ki ga pridelujejo na njihovem posestvu. Smilj gojijo na optimalni zemeljski podlagi, ki nikoli ni bila gnojena ali škropljena s kemičnimi sredstvi, na nadmorski višini 500m. Ko vsebuje največ zdravilnih učinkovin, ga požanjejo in pripravijo sveže ekstrakte – v njihovih izdelkih ne najdeš eteričnih olj, ampak VSE učinkovine, ki jih zelišča vsebujejo. Izvlečke namreč pripravljajo preko različnih ekstrakcij, optimalno prilagojenih za vsako zelišče in učinkovino.

 

Zakaj je micelarna vodica odlična izbira za čiščenje obraza?

 

  • Ima pH kože in poleg tega, da obraz očistimo hitro, kožo tudi vlaži in ne tanjša povrhnjice
  • Ne draži oči, tako da med čiščenjem ne spustimo niti ene solze ;)
  • Po čiščenju je koža lepo napeta in diši po nežnih zeliščih
  • Sama micelarno vodico uporabljamo v kombinaciji z Nitkinimi krpicami iz muslina – krpico zmočimo z micelarno vodico in odstranimo ličila. Ko obraz očistimo, ga obvezno še speremo s tekočo vodo. Krpice nato enostavno operemo v pralnem stroju in so pripravljene na naslednjo uporabo.
  • Voda v njihovih kozmetičnih izdelkih je iz izvira na 650m nadmorske višine in prečiščena z najsodobnejšimi filtri, ki zagotavljajo vrhunsko čistočo in kakovost vode.

 

Več na zelisca-cvetka.si.

Mnenja uporabnikov
Natalija
11.12.2019 20:36
Zelo ocisti kozo
cvetka
11.12.2019 05:50
Cvetka nikoli ne razočara,tudi ta izdelek je super,zelo lepo očisti kožo
Tina..
01.12.2019 14:36
Dobro očisti make up iz obraza.
Anomis
22.11.2019 20:43
Dobro očisti in je obenem zelo nežna do kože.
Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.